Ελλάδα

Η αποκάλυψη του Νίκου Γαλανού για την Βουγιουκλάκη: Έτσι έμαθε πως είχε καρκίνο (video)

Ο Νίκος Γαλανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το πρωινό» και μίλησε για τις αξέχαστες ηθοποιούς, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως η Αλίκη ήταν πιο εξωστρεφής και γλυκιά, ενώ η Τζένη ήταν πιο εσωστρεφής και πιο σταθερή.

Ο Νίκος Γαλανός είπε μεταξύ άλλων: «Όταν έφυγα από την Τζένη και πήγα στην Αλίκη για να παίξω στο θέατρο έγινε παρεξήγηση μεταξύ τους…»! 

Για να συμπληρώσει: «Δεν είχα ποτέ σχέση ούτε με την Τζένη, ούτε με την Αλίκη»! 

Η αποκάλυψη ήρθε όταν αναφέρθηκε στην Αλίκη και τον καρκίνο: «Με την Αλίκη ήμουν στο θέατρο μέχρι το τέλος της… στην «Μελωδία». Ήταν το δυσάρεστο γεγονός… Εγώ την πήγα στο διαγνωστικό γιατί είχα κάτι ζαλάδες, και δεν ήξερα τι πάθαινα… και της είχα πει «Θα πάω να κάνω εξετάσεις. Πάμε παρέα;» και δεν είχε καταλάβει ότι έχει ακόμα κάτι… έκανε εξετάσεις, δεν ήταν καλές και κατάλαβαν οι γιατροί κάτι δεν πάει καλά… «Άσε να κάνουμε και αύριο πάλι τις εξετάσεις» της είπαν οι γιατροί, και από εκεί της είπαν να πάει στο γιατρό της και ξεκίνησε η ιστορία. Σταματήσαμε τότε τις παραστάσεις Ήταν Πρωτομαγιά που σταματήσαμε και στεναχωριόταν που θα κλείναμε και που δε θα είχαν τα παιδιά δουλειά… μου το έλεγα συνέχεια… της είπα «κοίτα την υγεία σου». Ήμασταν φίλοι πραγματικοί, λέγαμε πράγματα που λέγονται και δεν λέγονται και ούτε ποτέ θα πω στη ζωή μου…»!

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!