Ελλάδα

Η Μαρία Κορινθίου ξεσπά για τα χυδαία μηνύματα που δέχεται στα Social Media

Η Μαρία Κορινθίου σε πρόσφατη συνέντευξη της στο People μίλησε για τα social media και συγκεκριμένα για το Instagram το οποίο το χρησιμοποιεί για να είναι η ίδια Manager του εαυτού της

Δήλωσε ότι ποτέ δεν έχει γίνει αφορμή το instagram να τσακωθεί με τον σύζυγο της, Γιάννη Αιβάζη, αλλά πολλές φορές τα σχόλια από τους followers την εξοργίζουν καθώς τίθεται πλέον θέμα σεβασμού.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει καταφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. 

Έχει γίνει ποτέ αφορμή το Instagram για να τσακωθεί με τον Γιάννη Αϊβάζη;

«Όχι, ούτε καν! Έχει τύχει, όμως, να συγχυστώ πολύ εξαιτίας του Instagram. Πρόσφατα ανέβασα δύο φωτογραφίες από την καμπάνια με τα ρούχα μου. Ειδικά στη μία, όπου φοράω μια μπλούζα και φαίνεται το εσώρουχο, έγραψε μια κοπέλα «Πάλι τα πέταξες όλα έξω;». Δέχτηκα αρκετά προσβλητικά και υβριστικά σχόλια. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει να του χαϊδεύουν τα αυτιά, αλλά απαιτώ σεβασμό ακόμα και στα social media. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει χυδαία και να μη σέβεται. Πλέον, αντί να συγχύζομαι, προτιμώ να μπλοκάρω τέτοιου είδους λογαριασμούς.

Έχει καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

«Αρκετές φορές, για περιστατικά όπου αισθάνομαι ότι ίσως υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για τη σωματική μου ακεραιότητα. Πριν από έξι μήνες με παρενόχλησαν έξω από το σπίτι μου και μετά κάποιος μου έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει ποιος ήταν ο δράστης. Λογικό ήταν να αποταθώ αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι πως αυτή η Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας μπορεί πολύ εύκολα να μάθει ποιος ή ποια μπορεί να κρύβεται πίσω από έναν ανώνυμο λογαριασμό»

Ο άνθρωπος που την παρενόχλησε βρέθηκε από την Αστυνομία;

«Όχι ακόμα. Ύστερα από αυτό το περιστατικό, φοβόμουν αρχικά να κυκλοφορήσω μόνη. Βέβαια, πήραμε μέτρα ασφαλείας. Βάλαμε περισσότερες κάμερες στο σπίτι, αλλά και εξελιγμένο συναγερμό ώστε να αισθανόμαστε, περισσότερο ασφαλείς»

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!