Η τελευταία «πρεμιέρα» του Τόλη! (video/pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
voskopoulos-khdeia

Ένα ρολόι σταματημένο …με τους δείκτες να δείχνουν 3:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου 2021!

Είναι η στιγμή που αγαπημένοι φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, καλλιτέχνες, πολιτικοί, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους Τόλη Βοσκόπουλο.

Το κλίμα που επικρατεί έξω από το παρεκκλήσι του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών, θυμίζει περισσότερο πρεμιέρα για μία εμφάνισή του, παρά μία νεκρώσιμη ακολουθία. Όλοι έχουνε γίνει μία παρέα και τραγουδούν επιτυχίες του με τη συνοδεία κιθάρας και μπουζουκιού.

Στο βλέμμα τους δεν διακρίνεις δάκρυα. Ίσως γιατί βρίσκονται εκεί σαν να πρόκειται να δουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη και όχι να τον αποχαιρετήσουν στο αιώνιο ταξίδι του. Ξεσπούν συχνά σε χειροκροτήματα φωνάζοντας με δύναμη «αθάνατος» και «ανεπανάληπτος»!

Ανάμεσα στο πλήθος και πάρα πολλοί συνάδελφοί του, όλων των ηλικιών! Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Μαζωνάκης, Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου άνθρωποι από το χώρο του θεάματος όπως η Μαρία Ιωαννίδου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ηλίας Ψινάκης και πάρα πολλοί άλλοι….

Αλλωστε ο Τόλης δεν ανήκει σε μία γενιά, είναι και θα είναι ο τραγουδιστής των προηγούμενων, των τωρινών, και των επόμενων γενεών.

Δείτε στο video που ακολουθεί τον κοσμό να τραγουδάει, τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Μαρία Καρλάκη: Χαίρομαι που πλέον οι κακοποιημένες γυναίκες ακούγονται. Όταν είχα μιλήσει εγώ δεν είχα ακουστεί, ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος!

Συναντήσαμε τη εξαιρετική καλλιτέχνιδα, Μαρία Καρλάκη, η οποία μίλησε ανοιχτά στο e-stage.gr για όλα! Για τη νέα της επιτυχία, την πανδημία, την επικαιρότητα αλλά και

Η τελευταία «πρεμιέρα» του Τόλη! (video/pics)

Ένα ρολόι σταματημένο …με τους δείκτες να δείχνουν 3:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου 2021! Είναι η στιγμή που αγαπημένοι φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, καλλιτέχνες,