Ελλάδα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με τον Ρέμο έχουμε έρθει πολλές φορές σε κόντρα

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, σε πρόσφατη συνέντευξη, του απάντησε στο αν υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ του ίδιου και του Αντώνη Ρέμου, ενώ μας αποκάλυψε πως συμπεριφέρεται στα νέα παιδιά με τα οποία συνεργάζεται

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πολλές φορές έχουμε έρθει σε κόντρα, αλλά μας κάνει καλό και έχει δημιουργήσει μια ωραία και ειλικρινή σχέση ανάμεσα μας», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρώ ευλογία που μπήκα στις στιγμές μιας οικογένειας με τα τραγούδια μου. Στη ζωή μας ταυτίζουμε συχνά τα τραγούδια με τις καταστάσεις που βιώνουμε. Ας πούμε, εγώ στην πρώτη μου καψούρα αφιέρωνα το «Έτσι ξαφνικά».

O Αντώνης Ρέμος είχε πει σε συνέντευξη του στο Ρeople ότι «Κάνα δυο φορές η κόρη μου με μπέρδεψε με τον Αργυρό». Υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που υποστηρίζουν ότι η φωνή σου θυμίζει τη δική του. Σε ενοχλεί;

«Αυτό για εμένα είναι τιμητικό, δεν είναι ενοχλητικό. Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας τραγουδιστής που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική βιομηχανία. Έχουμε μια εκπληκτική σχέση και είναι ένας από τους ανθρώπους που με ενέπνευσε στην αρχή της καριέρας μου. Έχει έναν δικό του, ιδιαίτερο τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων στη ζωή του και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος».

Πώς είναι η συμπεριφορά σου απέναντι στα νέα παιδιά με τα οποία συνεργάζεσαι;

«Μου αρέσει να δίνω χώρο σε νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα και ανοίγουν τα φτερά τους, γιατί βλέπω σε αυτούς τον εαυτό μου, όταν ήμουν πιτσιρικάς. Κάποιοι άνθρωποι ίσως να μη μου είχαν συμπεριφερθεί σωστά, κάποιοι άλλοι, όμως, με αντιμετώπισαν άψογα. Θυμάμαι επομένως τα βιώματα μου και προσπαθώ να βοηθήσω τους νέους. Φυσικά πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι εύκολη δουλειά. Απαιτεί χρόνο, επιμονή, υπομονή, αγάπη και σεβασμό. Είναι πολλά τα συστατικά που πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης, Μπορώ να τον συγκρίνω και με έναν πολιτικό, με την έννοια ότι όπως μια μερίδα ανθρώπων ακολουθεί έναν καλλιτέχνη, έτσι και μια μερίδα κόσμου υποστηρίζει έναν πολιτικό. Ο καλλιτέχνης, βέβαια, δεν μπορεί να πει ψέματα, γιατί μιλάει με τα τραγούδια του», δήλωσε στο People.

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!