Μ. Θεοδωράκη: «Η μητέρα μου δεν έχει καταλάβει ότι πέθανε ο πατέρας μου» (video)

θεοδωρακη
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Σε μια άκρως αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη προχώρησε η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου και μίλησε για τον πατέρα της και τον χαμό του.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν αποκάλυψε πως η μητέρα της δεν έχει καταλάβει ακόμη το ότι ο Μ. Θεοδωράκης έχει πεθάνει.

«Δεν το έχει καταλάβει γιατί τους τελευταίους τρεις μήνες ο μπαμπάς δεν μπορούσε να βγει από το δωμάτιο. Δεν κοιμόντουσαν μαζί γιατί και οι δύο ήταν άρρωστοι και της λέγαμε ο μπαμπάς είναι άρρωστος, είναι μέσα. Ακόμη και την περασμένη εβδομάδα μου λέει -Ο Μίκης;- και της λέω κοιμάται» είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Ενώ συμπλήρωσε: «Η στεναχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του πατέρα μου. Τον είδα μόνο για λίγες ώρες. Έγιναν πολλά πράγματα, ανόητα πράγματα πολύ πληγωτικά. Δεν τον έθαψα εγώ τον πατέρα μου και σαν κάθε άνθρωπος ήθελα να θάψω τον πατέρα μου εγώ».

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

    Τρίτη 16 Αυγούστου
  3. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Πέθανε η Αγγελική Βαρελλά

Σε ηλικία 92 ετών απεβίωσε η αγαπημένη παιδική συγγραφέας Αγγελική Βαρελλά αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω της. Η Αγγελική Βαρελλά και η υπέροχη φαντασία της