«Μεγάλες αγκαλιές»: Εντυπωσιάζει το νέο τραγούδι του Νίκου Κυπριώτη

kypriotis
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Με μία ατμοσφαιρική μπαλάντα, η οποία σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό δισκογραφικό come back ο Νίκος Κυπριώτης.

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης, ο οποίος πριν μερικά χρόνια συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσω της συμμετοχής του στο «The Voice», όπου κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από τους coaches για τις ερμηνευτικές του ικανότητες, μας συστήνει το νέο του τραγούδι που έχει τίτλο «Μεγάλες αγκαλιές».

Με κεκτημένη ταχύτητα από την επιτυχία, που γνώρισε το τραγούδι του με τίτλο «Μάτια μου όμορφα», ο ταλαντούχος ερμηνευτής μάς παρουσιάζει το νέο του single, το οποίο κυκλοφορεί (και πάλι) από την Prime Productions.

Τόσο η μουσική όσο και οι στίχοι του τραγουδιού «Μεγάλες Αγκαλιές» φέρουν την υπογραφή του ίδιου του ερμηνευτή, ενώ η ενορχήστρωσή του έχει γίνει από τον Παντελή Ταλαδιανό.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Κυπριώτη συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, τη σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε η Μαρία Σκουφρή.

Δείτε το video clip:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

  Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
 2. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Σύρο!

  Τετάρτη 10 Αυγούστου
 3. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

  Τρίτη 16 Αυγούστου
 4. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

  Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Νίκος Βέρτης: Τη «λέει» σε αστυνομικούς (video)

Ενοχλήθηκε ο Νίκος Βέρτης με τον έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί σε κέντρο που τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, αστυνομικό κλιμάκιο εμφανίστηκε στο μαγαζί κι άρχισε να