Ο Βλάχος έτρεξε να φύγει μόλις είδε να πλησιάζει η Τριανταφυλλίδου – Τι απάντησε η ηθοποιός (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
triantafillidou-vlaxos

Απορίες γέννησε το γεγονός πως ο Πάνος Βλάχος έφυγε τρέχοντας από τους δημοσιογράφος που έκανε δηλώσεις, μόλις είδε να πλησιάζει προς το μέρους τους η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Μετά από αυτό οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να πάρουν απάντηση στο ερώτημα αν οι δύο πρώην αγαπημένοι σύντροφοι αλλά και αγαπημένοι του τηλεοπτικού κοινού είναι ακόμα μαζί, αλλά τελικά πάλι έμεινα με το….ερώτημα θολό και αναπάντητο!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Αιγαίο S.O.S» στην οποία ο πρώην σύντροφος της (μέχρι στιγμής βέβαια) πρωταγωνιστεί και σε σχετική ερώτηση που της τέθηκε για την σχέση της με τον Πάνο Βλάχο είπε: «Δεν του πήρατε δηλώσεις; Πιστεύω ότι ο κύριος Βλάχος ειδικά σήμερα είναι ο πρωταγωνιστής στην ταινία πάμε να δούμε και είμαστε όλοι εδώ για να τον στηρίξουμε και τον κύριο Βλάχο και την ταινία ολόκληρη. Είναι αστείο να απαντήσω αν είναι ο πρωταγωνιστής στη ζωή μου. Υπάρχει ένα κομμάτι μου, που ανυπομονεί να γυρίσει στην Αμερική»!!!

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,