«Πότε θα με πας»: Νέο τραγούδι από τον Γιάννη Αλεξάκη

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
Γιάννης-Αλεξάκης-1025x456

Ο Γιάννης Αλεξάκης, ένας από τους ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και music video «Πότε Θα Με Πας», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

 Το «Πότε Θα Με Πας» είναι ένα σύγχρονο ερωτικό τραγούδι, σε μουσική Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους Φώντα Θεοδώρου, δύο δημιουργών που έχουν γράψει επιτυχίες σπουδαίων καλλιτεχνών (όπως οι Νότης Σφακιανάκης, Βασίλης Καρράς, Νατάσα Θεοδωρίδου και Νίκος Οικονομόπουλος) και δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Γιάννη Αλεξάκη με αυτό το τραγούδι τους.

 Το «Πότε Θα Με Πας» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που «ξετυλίγει» ένα love story με φόντο την Ακρόπολη, σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη.

 Ο Γιάννης Αλεξάκης ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία και έχει σπουδάσει βυζαντινή μουσική, ορθοφωνία, φωνητική και μπουζούκι. Με τη συμμετοχή του στο «The Voice» έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και live εμφανίσεις. Με το νέο του τραγούδι, ο Γιάννης Αλεξάκης δείχνει για ακόμα μια φορά ότι ήρθε για να μείνει!

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

The Voice : Γιάννης Γέροντας ξεσήκωσε την Έλενα Παπαρίζου αλλά πήγε στην ομάδα του Κώνσταντίνου Αργυρού

Το βράδυ του Σαββάτου προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ακόμη ένα επεισόδιο του “The Voice”.Στην σκηνή του “The Voice” εμφανίστηκε ο ταλαντούχος τραγουδιστής Γιάννης Γέροντας , ο οποίος ερμήνευσε το