Σάκης και Μαριαλένα διασκέδασαν στην εκρηκτική πρεμιέρα Δασκουλίδη – Καρουσάκη – Σαμπρίνα – Vegas (pics)

bodega3
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Με τους καλύτερους οιωνούς, έγινε την περασμένη Παρασκευή 16 Ιουλίου, η πρεμιέρα στο «Βodega», με τους Γιώργο Δασκουλίδη, Ελένη Καρουσάκη, Σαμπρίνα και Vegas, να δίνουν εκ νέου, τον παλμό της διασκέδασης, στην μετά Covid 19 εποχή.

Το νυχτερινό στέκι του Περιστερίου, ακολουθώντας πιστά και ευλαβικά, όλα τα μέτρα προστασίας, που έχει ορίσει το  κράτος, και λειτουργώντας μόνο για εμβολιασμένους, μετά από έναν χρόνο, άνοιξε και πάλι με επιτυχία, τις πύλες του, στο απόλυτο κέφι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Η ανταπόκριση και προσέλευση του κόσμου, ήταν μεγάλη, κάνοντας τόσο τον επιχειρηματία, Μιχάλη Αμπαρτζάκη, όσο και τους καλλιτέχνες, που πλαισιώνουν το πιο hot νυχτερινό πρόγραμμα των δυτικών προαστίων, που γίνεται πόλος έλξης, όλης της Αθήνας, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λέξης αλλά και ένα επιτελείο νέων,ταλαντούχων ερμηνευτών, να σχηματίζουν, χαμόγελα αισιοδοξίας, στις δύσκολες μέρες που βιώνουν τα νυχτερινά μαγαζιά, που έχουν πληγεί όσο τίποτα άλλο, λόγω της πανδημίας. 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όμως, όλοι οι δρόμοι της διασκέδασης, οδηγούν πλέον στο Bodega, κάτι που φέρεται να γνωρίζουν καλά, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που έδωσαν το δυναμικό παρών τους στην πρεμιέρα, λόγω και της στενής φιλίας τους, με τον επιχειρηματία του μαγαζιού!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

    Τρίτη 16 Αυγούστου
  3. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Βαρκάδα και Ιππασία στον Αχέροντα (video)

Το μυθικό ποτάμι Αχέροντας, θεωρείται η «πύλη» στον Κάτω Κόσμο. Αυτή η παμπάλαια ιστορία δίνει ακόμη περισσότερη γοητεία στην πανέμορφη περιοχή. Ο Αχέροντας το καλοκαίρι