Σταύρος Κωνσταντίνου: Έφαγα ένα γερό χαστούκι που με έριξε κάτω από τη γη (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
stavros-konstantinou

Ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής που θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έχεις δυο λεπτά», έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ανοίγοντας την καρδιά του και μιλώντας τόσο για την προσωπική όσο και  επαγγελματική του πορεία.

Να σημειώσουμε πως ο Σταύρος Κωνσταντίνου που έγινε γνωστός από το ριάλιτι «Super Idol 3», είπε μεταξύ άλλων:

 «Στη δουλειά μου την έχω πατήσει. Στα ξεκινήματα μου. Όχι με την κακή έννοια του ψώνιου, αλλά βγαίνοντας από ένα παιχνίδι το Super Idol το 2003. Βλέποντας τόσο τεράστια αγάπη από τον κόσμο και προβολή από τα μέσα και συνεργάτες που έβλεπα και θαύμαζα, η εταιρεία, πολύς κόσμος γύρω μου. Ένιωθα ότι αυτό το πράγμα αφού ξεκίνησε έτσι θα συνεχίσει έτσι και επαναπαύτηκα.

Σίγουρα μετά έφαγα ένα γερό χαστούκι το οποίο με έριξε κάτω από τη γη. Αλλά ίσως είναι αυτό που με έκανε να καταλάβω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι πρέπει εγώ να το χτίσω με τη δύναμη μου. Αυτό που σου μένει είναι αυτό που κοπιάζεις να κάνεις. Ξεκίνησε ένας άλλος κύκλος πιο ώριμος και συνεσταλμένος. Το ένιωσα όταν κάποια πράγματα άρχισαν να φεύγουν από τη ζωή μου. Αποστασιοποιήθηκα από τα μαγαζιά για περίπου ενάμιση χρόνο, όπου εκείνη την περίοδο με συντηρούσε η Κύπρος με τις συναυλίες μου, να μαζέψω και λεφτά, είναι ένα επάγγελμα που επιβιώνεις. Πέρασα περίοδο που όταν έφυγα από την Κύπρο δεν είχα ούτε σπίτι ούτε τίποτα. Με φιλοξένησε μια φίλη που σπούδαζε στην Αθήνα. Μετά βρέθηκα σε ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα, μου το παραχώρισε ο Ηλίας Ψινάκης μέχρι να βγάλω τα πρώτα μου λεφτά να νοικιάσω εγώ ένα δικό μου.

Υπήρχε χρονιά που στο ντουλάπι με τα ρούχα είχα χρηματοκιβώτιο που ξεχείλιζε από χρήματα. Βαριόμουν να πάω στην τράπεζα να τα καταθέσω και είχε ξεχειλίσει. Μετά από τρία χρόνια ήμουν με είκοσι ευρώ. Θέλω να σου πω το έζησα και το ένα και το άλλο».

Δείτε όμως τι είπε στη συνέντευξη:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,