Τάσος Ξιαρχό: Ντύνεται Σαρλώ και προκαλεί (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
xiarcho-sarlo

Μια φωτογράφιση πρόκληση έκανε ο Τάσος Ξιαρχό, για το έντυπο Free Press #Koita μετά από πρόσκληση της εκδότριας και art director Μαριάμ Νίκου. Μεταμορφώθηκε σε Drag Queen Charlie Chaplin, με πηγή έμπνευσης την συνέντευξη που παραχώρησε στον Πάνο Σταματοπουλο για λογαριασμό του περιοδικού και την αναφορά του στον Σαρλώ. Η φωτογράφιση έγινε από τον μετρ του είδους Κωνσταντίνο Λεπουρη.

Ο Ξιαρχό, μετά το πανικό που προκάλεσε στα social media με το γνωστό story και την ειλικρινή συγγνώμη του, αποφάσισε να ταράξει τα νερά με μια φωτογράφιση που ομολογουμένως προκαλεί αίσθηση. Ο ίδιος στην συνέντευξη του είπε για τον Σαρλώ: ” Είμαι σίγουρος πως αν ζούσε σήμερα, θα ήταν ακόμα πιο τεράστιος. Και δεν θα είχε κανέναν ενδοιασμό να παίξει κάποιον ρόλο σαν Drag Queen. Ο καλλιτέχνης αυτός είχε τόση έκταση που σίγουρα δεν θα έβαζε σύνορα και όρια στην τέχνη του. Ποιος είναι άξιος να κρίνει τι θα μπορούσε να δημιουργήσει ο άνθρωπος αυτός στο σήμερα; Όποιος κρίνει άσχημα μια φωτογράφιση σίγουρα θα είναι στενόμυαλος. Αν ο Σαρλώ επέλεγε να είναι Drag θα ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη!”

Την μεταμόρφωση του σε Drag Queen επιμελήθηκε προσωπικά η Μαριάμ Νίκου, γνωστή για τις extreme ιδέες της, ειδικά μετά το σάλο με τον Παντελή Καναράκη και το ακάνθινο στεφάνι, και το make up η αγαπημένη των διασήμων για τις μεταμορφώσεις της, Μαργαρίτα Μονέδα!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε

Κρήτη: 94χρονη πέταξε με paratrike (video)

Όταν θες να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, κανείς δεν μπορεί να σου φέρει εμπόδια. Πολύ περισσότερο ο χρόνος… Φταίει και η Κρήτη βέβαια. Βρετανίδα τουρίστρια,

Η «καυτή» Αθήνα από ψηλά (video)

Ένα drone εφοδιασμένο με θερμική κάμερα, έκανε την βόλτα του πάνω από την πρωτεύουσα. Η κάμερα της εκπομπής «Συνδέσεις» κατέγραψε την σημερινή πραγματικότητα από άποψη