Θ. Τσαλταμπάσης: «Εμπιστεύομαι το ένστικτο χωρίς να με οδηγεί πάντα σωστά»

tsa
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Στο περιοδικό My Tv και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης και επικεντρώθηκε κυρίως στα επαγγελματικά του.

Τι πρόσημο σου άφησε η σεζόν που πέρασε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο;

Το πρόσημο που μου άφησε η σεζόν που πέρασε είναι θετικό, γιατί η παράσταση μας είχε μεγάλη προσέλευση και περάσαμε μια ωραία καλλιτεχνική περίοδο. Επιπλέον, υπήρξε κινητικότητα στα πράγματα και δέχθηκα κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις και τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι αρκετά καλά τα τελευταία χρόνια. Δεν διαταράχτηκε κάτι.

Καταλαβαίνεις πότε ένας ρόλος σού ταιριάζει και του ταιριάζεις ή εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου;

Εμπιστεύομαι το ένστικτο μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πάντα μας οδηγεί στα σωστά πράγματα. Βέβαια, μέχρι τώρα και όσο αφορά τα καλλιτεχνικά, με έχει οδηγήσει κατά 99% σε καλό δρόμο. Έτσι, καταλαβαίνω ότι ο ρόλος μού ταιριάζει ή του ταιριάζω που και αυτό είναι σχετικό. Για παράδειγμα, στον «Κατά φαντασίαν ασθενή», ο Αργκάν, τον οποίο υποδύομαι, είναι ένας ηλικιωμένος άνθρωπος, εύπορος, που νομίζει ότι είναι άρρωστος και τον εκμεταλλεύονται. Αντικειμενικά, δεν ταιριάζει στην εικόνα μου αλλά η όλη αίσθηση μου πάει. Είναι μια μαγική αίσθηση που συμβαίνει μόνο στο θέατρο.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε