Το μήνυμα στήριξης του Πάνου Βλάχου στον Γιώργο Καπουτζίδη!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
panos-vlaxos

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει από την εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη για τη διαφορετικότητα στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», δεν λέει να καταλαγιάσει.

Πρώτος ξεκίνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» κατήγγειλε τον Γιώργο Καμπουτζίδη πως «όταν ήταν κραταιός στο Mega και σωστά και δίκαια ήταν, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε» για να συνεχίσει με ανάρτηση του στο instagram όπου αναφέρθηκε και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία με τη σειρά της απάντησε μέσω της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha.

Ο Πάνος Βλαχος, θέλησε να πάρει, και αυτός, θέση στην κόντρα των τελευταίων ημερών αλλά για να στηρίξει τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον οποίο όπως εξηγεί δεν τον γνωρίζει προσωπικά.

«Τον Γιώργο Καπουτζίδη ούτε που τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε που έχουμε δουλέψει μαζί.  Του κρατώ το χέρι ενάντια στην ανηθικότητα, την φτήνια και την αναξιοπρέπεια  των καιρών».

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,