Τρ. Σαμαράς: Πως αντέδρασαν οι γονείς του όταν έμαθαν τον σεξουαλικό του προσανατολισμό; (video)

σαμαράς
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

O Τρύφωνας Σαμαράς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μαζί με τον γλυκύτατο πατέρα του και μίλησε για το πως αντέδρασαν οι γονείς του όταν ανακάλυψαν τον σεξουαλικό του προσανατολισμό αλλά και για τα «χουνέρια» που τους έκανε.

«Μια φορά ήθελα να κάνω ένα πάρτι και είχα καλέσει μέσα αναρχικούς, κάτι φίλους μου κτλ και μόλις έρχεται και βλέπει το σπίτι που είχαν πετάξει αποτσίγαρα κάτω, άρχισε να μου φωνάζει και να μου λέει πως το έκανες έτσι το σπίτι. Και μια άλλη φορά είχα φέρει έναν φίλο μου και καθόμασταν που η μαμά μου δεν τον ήθελε, ο οποίος μετέπειτα έγινε τραβεστί, και επειδή δεν τον ήθελε τον είχα κρύψει μέσα στην ντουλάπα!» σχολίασε ο κομμωτής περιγράφοντας διάφορες ζαβολιές που έκανε στους γονείς του.

Ενώ για το πως αντέδρασαν οι γονείς όταν έμαθαν τις προτιμήσεις του ο μπαμπάς του Τρύφωνα είπε:

«Είχαμε αντιρρήσεις πολύ έντονες με τα πάρτι που έκανε ο Τρύφωνας. Όταν μάθαμε στις αρχές τις προτιμήσεις του Τρύφωνα, στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Και η μάνα του έκλαιγε και δεν σταμάταγε. Εμένα δεν μου στεκόταν καλά και αντιδρούσα, αλλά δεν άκουγε αυτός».

Στην συνέχεια ο Τρύφωνας αποκάλυψε και το πως βίωσε μια περιπέτεια με την υγεία του που είχε πρόσφατα.

«Πέρασα πολύ δύσκολα με την περιπέτεια υγείας μου. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είναι και όταν τελείωσε η θεραπεία μου, ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί και να έχανα και τη ζωή μου».

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

  Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
 2. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Σύρο!

  Τετάρτη 10 Αυγούστου
 3. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

  Τρίτη 16 Αυγούστου
 4. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

  Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Νεστόριο: Ξεκίνησε το 42ο «River Party» (video)

Ξεκίνησε σήμερα το 42ο «River Party» στο Νεστόριο, το παλαιότερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας. Οι κατασκηνωτές άρχισαν να εγκαθίστανται τις προηγούμενες ημέρες. Φτάνουν ήδη τους