Φρανκ Σινάτρα: Η επιτομή του Ratpack (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
frank-sinatra

Η επιτομή της επιτυχίας, της σκληρής αρρενωπότητας και του Ratpack.

Μια συμβολική έννοια που ταυτίστηκε με τους Φρανκ Σινάτρα, Ντιν Μάρτιν, Τζόε Μπίσοπ, Πίτερ Λόφορντ, Σάμι Ντέιβις. To γνωστό παρεάκι έδωσε μιαν άλλη έννοια στον όρο αυτό.

Ξέφρενα πάρτι, γυναίκες, αλκοόλ, μουσική non stop ξεσάλωμα. Όλοι οι άντρες ευχόντουσαν να γίνουν κομμάτι της, γιατί ήξεραν πως θα περνούσαν καλά.

Μπαίνοντας στην ατμόσφαιρα της εποχής, διαβάζοντας για τη ζωή του, τις συνεντεύξεις του, τα τραγούδια του σ’ αυτό που καταλήγουμε είναι ότι ο Φρανκι ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος. Ο άντρας που κάθε γυναίκα ονειρεύεται. Άνθρωπος της πιάτσας, ταλαντούχος, αυθεντικός, ευαίσθητος. Με την ίδια ευκολία που μιλούσε για τη ζωή και τις γυναίκες μπορούσε να μιλήσει για βιβλία ή για ποτά.

Ηταν τόσο μεγάλο το πάθος του για μουσική, που η πισίνα του σπιτιού του, στο Παλμ Σπρινγκς στην Καλιφόρνια ήταν σε σχήμα πιάνου.

Διέθετε δύο πελώριους φοίνικες που ο τραγουδιστής είχε τοποθετήσει ένα κοντάρι σημαίας με το λογότυπο του Jack Daniels και όταν ύψωνε τη σημαία ειδοποιούσε τους γείτονες πως το πάρτι ξεκινούσε. Μεταξύ των γειτόνων ήταν ο Κάρι Γκραντ, ο Ντιν Μάρτιν, η Κάθριν Χέιμπορν.

Το βιβλίο που γράφτηκε για τον Φρανκ Σινάτρα συντήρησε ένα λαμπερό μύθο γιατί έτσι επέλεξαν οι Αμερικανοί. Τα χρόνια που ο Φράνκι δυσαρέστησε τους συμπατριώτες του, καθώς δεν υπηρέτησε την πατρίδα του, όταν τον χρειάστηκε, δεν αναφέρεται. Υπηρέτησε όμως πιστά το γυναικείο φίλο και 20 χρόνια μετά το θάνατό του, τα 11 Grammy, τ’ ατέλειωτα βράδια με γυναίκες, ουίσκι και καπνό εξακολουθεί να τα κάνει όλα με το δικό του τρόπο.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

The Voice : Γιάννης Γέροντας ξεσήκωσε την Έλενα Παπαρίζου αλλά πήγε στην ομάδα του Κώνσταντίνου Αργυρού

Το βράδυ του Σαββάτου προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ακόμη ένα επεισόδιο του “The Voice”.Στην σκηνή του “The Voice” εμφανίστηκε ο ταλαντούχος τραγουδιστής Γιάννης Γέροντας , ο οποίος ερμήνευσε το