Η Πηγή Δαούλα προκαλεί… Confusion στο Λονδίνο (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
daoula-boomer-gallery

Στο Λονδίνο βρίσκεται η Πηγή Δαούλα με αφορμή την συμμετοχή της στο Open Call της Boomer Gallery.

Δημιουργία μιας ομάδας Βρετανών καλλιτεχνών η Boomer Galllery είναι ένας χώρος τέχνης που επιδιώκει να φέρει στο φως κρυμμένα διαμάντια, να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ πολιτισμών και χωρών και να χαρίσει σε νεότερους καλλιτέχνες ένα ευρύτερο κοινό.

Η καινούρια της έκθεση με τίτλο “Contemporary Third Edition” θα διαρκέσει από την Παρασκευή 10 Ιουνίου ως την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο χώρο της στην περιοχή Tower Bridge (150 Tooley Street, SE1 2TU).

Σκοπός της έκθεσης είναι να δημιουργηθεί ένας διάλογος ανάμεσα στους καλλιτέχνες, στα έργα τους και στο κοινό και να αποδείξουν ότι κάθε είδος τέχνης σε κάθε στυλ μπορεί να είναι επιτυχημένο.

Μετά τη Βενετία και τη Ζυρίχη η Πηγή Δαούλα συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία της στα διεθνή καλλιτεχνικά δρώμενα. Στο Open Call της Boomer Gallery επιλέγει να συμμετάσχει με τους πίνακες “Abstract colours” και “Confusion” πάντα πιστή στον αφηρημένο εξπρεσιονισμό και την pop art αισθητική.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε

Karma – «Την Βρήκα»: Νέο Τραγούδι & Music Video

Οι Karma, ένα ξεχωριστό μουσικό δίδυμο, κάνουν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο και μαζί τους θα πούμε… «Την Βρήκα»! Το «Την Βρήκα» είναι ένα δυναμικό, μοντέρνο, λαϊκό τραγούδι, σε