Αφιέρωμα

Κινηματοθεάτρα Λ.Κωσταντάρας – Ρ.Βλαχοπούλου

Σαν παλιό σινεμά

Το συγκεκριμένο κτίριο, λειτουργεί ως ”Κινηματοθέατρα” από το 1965, δηλαδή πάνω από μισό αιώνα. Αυτήν την στιγμή, εδώ και 6 χρόνια, έχουμε δώσει βάση…εγώ και ο αδελφός μου…..να προσφέρουμε προβολές ποιοτικών ταινιών Α’ προβολής.

Επίσης οργανώνουμε θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις για παιδιά, όπως επίσης και προβολές παιδικών ταινιών, μεταγλωττισμένων. Διαθέτουμε 2 μεγάλες αίθουσες και προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό….στους επισκέπτες.

Είμαστε σε διαρκή συζήτηση και επαφή, με δήμους, φορείς, συλλόγους για σχεδιασμό οργάνωσης εκδηλώσεων. Οι αίθουσες είναι στην διάθεση όλων, για φιλοξενία.. παρουσιάσεων βιβλίων, διαλέξεων, σεμιναρίων, ιδιαίτερων εκδηλώσεων…κ.τ.λ.. Η χωρητικότητα των αιθουσών [450 και 150 ατόμων] καθώς και η εμπειρία μας στον χώρο, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας για όσους μας τιμήσουν με την προτίμηση τους.

Το προσωπικό μας, κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε να ικανοποιήσει όλους τους επισκέπτες. Μία δοκιμή των παροχών υπηρεσιών μας, με μία επίσκεψη στον χώρο μας….θα σας πείσει !!! Για τιμές εισιτηρίων, όπως και για ειδικές τιμές σε ομαδικές προσελεύσεις και εκδηλώσεις….προσφέρουμε εκπληκτικές προτάσεις !!! Συγκεκριμένα…αναφέρω ως ενδεικτικό παράδειγμα….εάν δύο φίλοι ή ένα ζευγάρι, επιθυμεί να παρακολουθήσει ταινία…την Τετάρτη ή την Πέμπτη….θα πληρώσει μόνο 7 ευρώ….δηλαδή….3,5 ευρώ το άτομο !

Επίσης, την Δευτέρα και την Τρίτη….η γενική είσοδος είναι μόνο 5 ευρώ !!! Έχουμε ειδικές τιμές εισιτηρίων για ΑΜΕΑ….ανέργους….άνω των 65 ετών….κ.τ.λ…. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, είμαστε 5 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω. Ακόμη και εάν έρθετε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, η υπόθεση ΠΑΡΚΙΝΓΚ….είναι μία εύκολη υπόθεση.

Έξω ακριβώς από τον χώρο μας…κάνει στάση…η γραμμή λεωφορείου….. 813 “ΑΒΕΡΩΦ – ΠΡΟΥΣΗΣ” …. Είμαστε ανοιχτά, καθημερινά….από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, με συνεχείς προβολές, παραστάσεις και εκδηλώσεις. 10 μήνες το χρόνο από Σεπτέμβρη έως Ιούνη, είμαστε εκεί και σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Ευάγγελος Κιτσιανός
Ιδιοκτήτης “Κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας και Ρένα Βλαχοπούλου

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!