Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
anna-paspati

Έφυγε από τη ζωή χθες Πέμπτη 18 Ιουνίου η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη

Την είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Άννυ Πασπάτη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966.

Η πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο έγινε το 1963 στην ταινία «Αγάπησα και πόνεσα».

Ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα στο θέατρο όπου συνεργάστηκε τόσο με το Εθνικό Θέατρο όσο και με ελεύθερους θιάσους.

Αξιόλογη είναι και η πορεία της στην τηλεόραση.

Από το 1965 έως το 1994 έλαβε μέρος σε 78 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Φιλμογραφία

Αδέξιος εραστής (1985)[Άννα]
Τα πρόσωπα του Θεού (1985)[Μαρκέλλα Ροδίτη]
Χωρίς μάρτυρες (1983)[Παυλίνα Αποστόλου]
Τελευταίος διάλογος (1982)
Ανατολική περιφέρεια (1979)
Εν ονόματι του νόμου (1970)[Μις Λιάσκα]
Ένα αστείο κορίτσι (1970)
Ο Νταβέλης (1969)
Αφροδίτη το κορίτσι που πόνεσε(1968)[Αφροδίτη Παντελίδη]
Χαϊδω (1967)[Χάίδω]
Σκλάβοι της μοίρας (1966)
Με πόνο και με δάκρυα (1965)
Αμφιβολίες (1964)
Σχολή για σωφερίνες (1964)
Αγάπησα και πόνεσα (1963)

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

    Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
  2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

    Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
  3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

    Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου

Δείτε πριν φύγετε

Trannos: Νέο Τραγούδι & Music Video «Ibiza»

Ο Trannos, ο artist που κάθε του τραγούδι κάνει εκατομμύρια YouTube views και γίνεται αμέσως viral, παρουσιάζει το νέο του single και music video και μας πάει

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Δεν Ντράπηκες»!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο επιτυχημένη λαϊκή ερμηνεύτρια ερμηνεύει το ολοκαίνουργιο «Δεν ντράπηκες»! Tο ακούμε για πρώτη φορά, αποκλειστικά στον ΡΥΘΜΟ 94.9 από την Δευτέρα 23 Μάϊου! Το «Δεν ντράπηκες» σε μουσική