Επικαιρότητα

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου – Το συγκινητικό μήνυμα του πρώην συζύγου της

Την είδηση του θανάτου της ηθοποιού έκανε γνωστή το «Σπίτι του Ηθοποιού» με ανακοίνωση στο Facebook

Τη Βιολέτα Αντωνίου, τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες, αλλά και τις επιθεωρήσεις της δεκαετίας του ’80. Υπήρξε παντρεμένη με τον παρουσιαστή Ηλία Κακλαμάνη και μαζί είχαν ένα γιο.

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αγαπημένη Βιολετα καλό σου ταξίδι.. Τα θλιβερά γεγονότα που επληξαν τον χώρο μας, μας καθυστέρησαν να σε αποχαιρετησουμε έγκαιρα. Ναναι το ταξίδι σου αέρινο και όμορφο όπως ήσουν και εσύ».

Αγαπημένη Βιολετα καλό σου ταξίδι.. Τα θλιβερά γεγονότα που επληξαν τον χώρο μας, μας καθυστέρησαν να σε αποχαιρετησουμε έγκαιρα. Ναναι το ταξίδι σου αέρινο και όμορφο όπως ήσουν και εσύ…

Δημοσιεύτηκε από Actors House στις Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρώην σύζυγος της Βιολέτα Αντωνίου, Ηλίας Κακλαμάνης, δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook.

«Μια… ΜΠΛΑΝΣ ΝΤΥΜΠΟΥΑ..’ΕΦΥΓΕ’..για τον κόσμο.. ΤΩΝ ΑΓΓΈΛΩΝ…… Ήταν ανάγκη να το μάθω την ώρα που έμπαινε η μέρα των ερωτευμένων.. ΌΤΙ ΣΕ.. ΕΡΩΤΕΎΤΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ… και σε πήρε κοντά του..?. Πες του τον μισούσα που τον μισούσα όταν τον έβλεπα να παίρνει ανθρώπους κ ειδικά νέους.. Καταλαβαίνεις τώρα και μετά από αυτό… Που πήρε εσένα Βιολέτα.. Λένε..ξεκουραζεται κάποιος που φεύγει.. Που πας να ξεκουραστείς εσύ.. Τόσο νέα.. Τόσο δυνατή. Τόσο όμορφη.. Εκτός κι αν εκεί πάνω στον ουρανό θέλουν να ανεβάσουν το… Λεωφορείο ο πόθος και θέλανε κάποια.. αέρινη Μπλανς Ντυμπουα και πιο ώριμη από τότε στα 24 σου το ανεβάσαμε μαζί.. Πες μόνο στον ‘σκηνοθέτη’ να προσέχει την.. α.υ.λ.η…μορφη σου… Και πες του και κάτι άλλο.. Να μην παίρνει από τη γη πρωταγωνιστές και ειδικά όταν είναι νέοι.. ΑΝΤΊΟ . . Κι αν βλέπεις από κει ψηλά.. Θα δεις πως θα σου προσέχω δίπλα τον Βικτωρακο μας το παιδί μας. ΑΝΤΙΟ. ΒΙΟΛΕΤΤΑ ..Αχ πόσο πόνο μου εφερες που έκλεισε ΤΌΣΟ ΓΡΉΓΟΡΑ Η ΑΥΛΑΊΑ ΤΗΣ ΖΩΉ ΣΟΥ… ΠΌΣΟ ΠΌΝΟ..»

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!