Γιώργος Αρσενάκος: Η πράξη αγάπης στο «House of Fame» που τον συγκίνησε (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
arsenakos

Την ρομαντική πτυχή του χαρακτήρα του έδειξε στο «House of Fame» ο Γιώργος Αρσενάκος, κάνοντας αναφορά στη συμπεριφορά του Στέφανου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο διαγωνιζόμενος ζήτησε ως χάρη από τους συμπαίκτες του να μην ψηφίσουν την αγαπημένη του Μαριάννα καθότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά, κάτι που τελικά δεν έγινε αλλά και προκάλεσε έντονους διαλόγους μεταξύ των παικτών. 

Ο CEO της Panik Records πήρε θέση για το συμβάν, κατά τη διάρκεια της κριτικής στον Στέφανο που ερμήνευσε την επιτυχία «Φώναξέ Με» του Ηλία Βρεττού.

«Αυτό που τραγούδησες το έζησες κιόλας. Έγινες ένας σύγχρονος ιππότης που πήγε να προστατεύσει το κορίτσι που αγαπάει. Πάλεψες χωρίς ασπίδα. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Εγώ αυτό που είδα, άσχετα από το αποτέλεσμα, είναι μια πράξη αλήθειας, μια πράξη συναισθήματος, μια πράξη που χειροκροτώ», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος και τόνισε πως, άσχετα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, η πράξη του Στέφανου ήταν μια πράξη αγάπης που του άρεσε πολύ. 

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε

Καύσωνας προ των πυλών (video)

Ξεχάστε δροσιά, κρύο και καταιγίδες. Ο Ιούνιος αποφάσισε να επιλέξει το καλοκαίρι καθώς η ΕΜΥ προβλέπει πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία θα