Ελένης Μενεγάκη στους Βαρδινογιάννηδες: Παίρνω τις εταιρείες μου και φεύγω

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
menegaki

Τα τελευταία χρόνια όλοι σχολιάζουν πως, μπορεί η Ελένη να μην σημειώνει τα νούμερα τηλεθέασης των παλιών καλών εποχών, όμως τα φέρνει στον Alpha από τις δεκάδες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και παρουσιάζει στην εκπομπή της

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως είναι και ο άσος στο μανίκι της Μενεγάκη η οποία όσο βλέπει ότι το κανάλι των Βαρδινογιάννηδων δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα να την κρατήσει, ετοιμάζεται να το χρησιμοποιήσει ως έναν μοχλό «εκβιασμού» τύπου «παίρνω τις εταιρείες μου και φεύγω».

Άλλωστε, ασχέτως με τα όσα γράφονται ή ακούγονται, η Ελένη δεν θέλει κατά βάθος να φύγει από τον Alpha παρότι, όπως μαθαίνουμε, έχει αρχίσει ήδη να αδειάζει το καμαρίνι της, αλλά ταυτόχρονα δεν παύει να έχει απευθείας επαφές με μεγάλα brands.

Από κατσαρόλες και ρούχα μέχρι καλλυντικά, παπούτσια και τρόφιμα. Για την ακρίβεια σε κάποιες περιπτώσεις έχει κονέ απευθείας με μεγάλες πολυεθνικές τις οποίες σκοπεύει να αξιοποιήσει όπως μπορεί στην μετά Alpha εποχή. Εάν, πάντως, πάρει αυτά που θέλει, δεν το κουνάει ρούπι!

Για να δούμε, λοιπόν, πως ακριβώς θα τις αξιοποιήσει αυτές τις επαφές εάν κλείσει γι΄ αυτήν η πόρτα του καναλιού και δεν ανοίξει η πόρτα κάποιου άλλου. Κυριακή κοντή γιορτή…

πηγή

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε