Η «Σταυρούλα» κατάφερε να ξεσηκώσει και τον Νίκο Μουτσινά (video)

moutsinas
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στην τηλεόραση, σε μια διαφορετική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» εν μέσω καραντίνας

Στην έναρξη της εκπομπής, έπειτα από έναν μήνα αναστολής λόγω καραντίνας, ο Νίκος Μουτσινάς χόρεψε και τραγούδησε το τραγούδι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τον τελευταίο αυτό μήνα, την «Σταυρούλα» του Αλέξη Πρεβενά.

Να πούμε εδώ ότι το τραγούδι έχει συζητηθεί και έχει παίξει πολλές φορές σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο μιας και πληθώρα κόσμου ανεβάζει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης βιντεάκια με το εν λόγο τραγούδι.

Ο Νίκος Μουτσινάς έδειξε να αγαπάει και αυτός την «Σταυρούλα» όπως και οι περισσότερο από 1.1000.000 κόσμος που έχει δει το τραγούδι και το video clip του τραγουδιού μέσα σ’αυτές τις πρώτες 45 μέρες από την ημέρα κυκλοφορίας του.

Αναμένουμε τώρα να δούμε πότε θα δούμε την «Σταυρούλα» στην αγαπημένη σειρά «Το καφέ της χαράς» μιας και τα γυρίσματα σταμάτησαν για λίγο λόγω καραντίνας.

Δείτε τον Νίκο Μουτσινά να χορεύει «Σταυρούλα»:

Δείτε το Video Clip του τραγουδιού που κυκλοφόρησε από την GABI Music & Haperis Productions και το σχετικό video από το καλό μεσημεράκι:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

    Τρίτη 16 Αυγούστου
  3. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Βαρκάδα και Ιππασία στον Αχέροντα (video)

Το μυθικό ποτάμι Αχέροντας, θεωρείται η «πύλη» στον Κάτω Κόσμο. Αυτή η παμπάλαια ιστορία δίνει ακόμη περισσότερη γοητεία στην πανέμορφη περιοχή. Ο Αχέροντας το καλοκαίρι