Θανάσης Κουρλαμπάς: Τα χέρια μας έτρεμαν στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
kourlampas

Ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου με αφορμή την συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες»

«Με κυνηγάει μια κατάρα να έλκω τους αντιπαθητικούς χαρακτήρες, περνάω πολύ καλά με τον Κλεομένη Ψαθά. Αυτό που ζω με τις Άγριες Μέλισσες δεν το έχω ξαναζήσει»!

«Δεν είναι καθόλου εύκολα τα γυρίσματα. Ειδικά, τώρα, τον χειμώνα είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Συγκεκριμένα, Παραμονή Χριστουγέννων στις 8 το πρωί, έκανα μια σκηνή με τον Γιώργο Γεροντιδάκη σε ένα χωράφι. Κάτω το γρασίδι είχε πάχνη, τα χέρια μας σχεδόν έτρεμαν.»

«Είχαμε μια σκηνή με τον Μελέτη, στην οποία με πλησιάζει απειλητικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης με σταυρωμένα πίσω τα χέρια του. Είμαστε ακριβώς πίσω από ένα υπέροχο άλογο, το οποίο έχει σκύψει και γλύφει τα χέρια του. Προσπάθησε να κρατηθεί αλλά δεν τα κατάφερε.»

«Ο άνθρωπος που θέλει να πάει στο θέατρο, θα πάει στο θέατρο. Τώρα ειδικά που έχει τη δυνατότητα να δει κάποιο επεισόδιο στο Youtube. Εισπράττοντας, όμως, την αγάπη και την αποδοχή του σίριαλ από τον κόσμο. Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι πάρα πολύ μένουν το βράδυ στις οθόνες και το σαλόνι τους. Δεν θα ‘θελα να ισχύει ως άνθρωπος του θεάτρου»

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι