Επικαιρότητα

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν διαδικτυακά – Ανακοίνωσαν νέο επεισόδιο

Με τη δήλωση «Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε» οι «Ράδιο Αρβύλα», ανακοίνωσαν τη προβολή του πρώτου διαδικτυακού επεισοδίου τους

Πιο συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης αφού «την είπαν» για άλλη μια φορά στον ΣΚΑΪ, ανακοίνωσαν, μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook, πως στις 3 Φεβρουαρίου, στις 23:45 το βράδυ, θα προβληθεί το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιό τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα!
Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή!

Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε.

Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!

Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε το και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα»

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!