Επικαιρότητα

GNTM 2 | Συνεχίζουν να τα “χώνουν” οι “FF” στην Ελευθερία (video)

Το ξεκατίνιασμά συνεχίζετε…να μην σας πιάσει το στόμα τους μόνο

Η πέτρα του “σκανδάλου” η Ελευθερία συνεχίζει να δέχεται τα πισώπλατα μαχαιρώματα της πεντάδας FF! Είναι μια μάχη που έχει για τα καλά ξεκινήσει και δεν θα τελειώσει αν δεν την “φάνε” την έρημη την μικρή Ελευθερία! Πάντως χτές πήρε ξανά τα εύσημα της επιτροπής για την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας! Δεν ιδρώνει το αυτάκι ούτε της μίας αλλά ούτε και της άλλης πλευράς! Τα “χειρότερα” έρχονται το βλέπω! Δείτε τους διαλόγους αλλά και το αναλυτικό video!

Κάτια: «Τώρα που άδειασε το δωμάτιο, η γλυκιά μας η “έκτη παρουσία” τι θα κάνει;».

Μαρτίνα: «Μπαίνει μέσα η Ελευθερία και αρχίζει και λέει “το βράδυ μην κάνετε φασαρία γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ”. Και της λέω “άμα δεν αντέχεις, σήκω και φύγε, άδειασε ένα κρεβάτι”. Και μου λέει “εγώ δεν πρόκειται να φύγω από το δωμάτιο”. Της λέω “άμα δεν σου αρέσει, σήκω και φύγε, είμαστε περισσότερες”».

Σουζάνα: «Η “έκτη παρουσία” που ονομάζεται Ελευθερία Καρναβά είπαμε τύπου τι θα κάνει, αν θα αλλάξει δωμάτιο και είπε ότι δεν θέλει να αλλάξει δωμάτιο, αλλά οι υπόλοιπες είπαν ότι μπορεί να πάνε στο μεγάλο δωμάτιο και να αράξουν εκεί».

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!