Επικαιρότητα

Το «Angry Birds 2» έρχεται στη Nova!

Μικροί και μεγάλοι «Μένουμε Σπίτι» με τη διασκεδαστική πρεμιέρα «AngryBirds: Η ταινία 2» αποκλειστικά στη Nova!

HΝοva, ο κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να προσφέρει το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες τώρα που «Μένουμε Σπίτι». Την Κυριακήτου Πάσχα 19 Απριλίου, στις 22:00, κάνει πρεμιέρα, μεταγλωττισμένη,η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων«ΑngryBirds: Η ταινία 2», σε Ά τηλεοπτική προβολή καιαποκλειστικά από το Novacinema1HD!

Το «AngryBirds: Η ταινία 2» που αποτελεί σίκουελ της ομώνυμης ταινίας του 2016, ξεπέρασε σε εισπράξεις εισιτηρίων τα 154 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ θεωρήθηκε από τους κριτικούς ως μία από τις καλύτερες μεταφορές videogameστη μεγάλη οθόνη.

Με μια νέα εχθρό να απειλεί τα νησιά τους, τα οξύθυμα πουλιά και τα πράσινα γουρούνια κάνουν ανακωχή και συμμαχούν, παρά το γεγονός ότι ο μεταξύ τους πόλεμος δεν έχει τελειώσει.

Οι φωνές που ακούγονται στη μεταγλωττισμένη εκδοχή είναι των Γιώργου Πυρπασόπουλου, Γιάννη Ζουγανέλη, Πέτρου Δαμουλή, Φοίβου Ριμένα.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες NovaOnDemandκαι NovaGo, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!