Βίκυ Καγιά: «Ή εγώ ή εκείνη»!

kagia
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Το Greece’s Next Top Model όπως όλα δείχνουν πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά. Ποιοι θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή και άλλες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του ριάλιτι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αφού βρίσκονται στις διαπραγματεύσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, οι ιθύνοντες του καναλιού ήδη ξεκίνησαν τις συζητήσεις με το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά. Οι διαπραγματεύσεις όμως είναι σκληρές και η παραγωγή της εκπομπής έχει έρθει σε δύσκολη θέση. Μπορεί η Βίκυ να έδωσε θετική απάντηση για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι σόου, έθεσε όμως σκληρούς όρους για τη συμμετοχή της.

Πρώτα  απ’ όλα είναι να έχει εκείνη τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλες παρεμβάσεις που τη φέρνουν σε δύσκολη θέση στον τηλεοπτικό σέρα, εννοώντας βέβαια τον Δημήτρη Σκουλό και την  Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία όχι μόνο έκανε την έκπληξη φέτος, αλλά θεωρείται κι ένα από τα δυνατά χαρτιά για τη συγκεκριμένη παραγωγή.

Η Καγιά όπως φέρεται να είπε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού άσκησε βέτο: «Ή εγώ ή εκείνη». Αυτό που θέλει περισσότερο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές είναι να έχει τον κύριο λόγο για τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής.

Δε μένει παρά να δούμε ποια θα επικρατήσει και θα περάσει στον επόμενο γύρο.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Μύκονος: Τέσσερις μερίδες = 1.400 ευρώ (video)

Εντάξει, είπαμε, κοσμοπολίτικο, κυριλέ (κιτς συχνά αλλά οκ) ακριβό….. Αυτή είναι η Μύκονος κι όποιος αντέξει. Όμως, πληθαίνουν πλέον τα παράπονα των επισκεπτών που πληρώνουν