Εξωπραγματικό το νούμερο! Μάθετε πόσες έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή για το επόμενο GNTM!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
gntm

Σχεδόν 800 νέες αιτήσεις συµµετοχής µέσα σε µία εβδοµάδα, λοιπόν, συγκέντρωσε το «Greece’s next top model» µετά τη µετάδοση του σχετικού τρέιλερ από το κανάλι

Πέρυσι, στην πρώτη… επίσημη του Greece’s Next Top Model που θα προβαλλόταν στο Star, πήγαν οι πιο… ψαγμένες.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι µε κριτή τη Βίκυ Καγιά, είχαν συγκεντρωθεί άλλες 3.000 αιτήσεις από επίδοξα µοντέλα.

Οι κοπέλες που πίστευαν πως ίσως είχαν μία παραπάνω ευκαιρία να γίνουν γνωστές ως μοντέλα μέσα από το συγκεκριμένο ριάλιτι που γνώριζε –και συνεχίζει- μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Στις αρχές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όλα τα κορίτσια από το ριάλιτι μοντέλων απέκτησαν αναγνωρισιμότητα και μερικές από αυτές την εξαργύρωσαν κάνοντας σημαντικές δουλειές –ήδη- στο χώρο του μόντελινγκ.

Και επειδή στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη ερχόμενη σεζόν μιας και συνταγή που είναι επιτυχημένη δεν την αλλάζεις, οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει να πέφτουν… βροχή.

Διαβάστε στην παρακάτω γκάλερι πόσες ήταν οι αιτήσεις που δέχτηκε η παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων μέσα σε μία εβδομάδα. Εννοείται πως ο αριθμός που θα διαβάσετε παρακάτω, μέχρι τελικά να ξεκινήσει το ριάλιτι μοντέλων, θα έχει ξεπεραστεί κατά πολύ αφού πολλά νεαρά κορίτσια θα αναζητήσουν την τύχη τους στον χώρο του μόντελινγκ μέσα από την συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή.

πηγή
Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,