e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

Επικαιρότητα

Τι είδαμε στο 2ο live του Your Face Sounds Familiar

Το 2ο Κυριακάτικο τηλεοπτικό μας ραντεβού είχαμε εχθές στην συχνότητα του ΑΝΤ1. Έχοντας ήδη πάρει μια πρώτη γεύση από την προηγούμενη Κυριακή, ξέραμε πάνω κάτω τι περιμέναμε να δούμε.

Ξέραμε τις μεταμφιέσεις που είχε δώσει το Buzzer, περιμέναμε ωστόσο να τις δούμε ολοκληρωμένες.

Την βραδιά άνοιξε ο Δημήτρης Μακαλιάς ως Κωστής Μαραβέγιας με το τραγούδι «Λόλα» και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από την επιτροπή. Από τους τρείς εκ των τεσσάρων δηλαδή, καθώς ο Σταμάτης Φασουλής είχε διαλέξει έναν ρόλο και για τον εαυτό του χθες, βρίσκοντας κάτι στραβό σε όλα, κάτι που δεν ήταν όπως θα έπρεπε να είναι. Από την έναρξη, μέχρι και την λήξη.

Κινηματογραφικό αέρα πήρε το πλατό με την εμφάνιση της Σαμπρίνας, ως Μάρθα Καραγιάννη με το τραγούδι «Άπονε» στο όποιο τραγούδι μάλιστα είδαμε και την συμμετοχή του Νίκου Μουτσινά, σε έναν ρόλο από τα σκετσάκια που απολαμβάνει να αναπαριστά και να σατιρίζει.

Η Κόνυ Μεταξά από sexy Fergie που την είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, κλήθηκε να αλλάξει φύλο και να ενσαρκώσει τον Σάκη Ρούβα και οι εντυπώσεις που μας άφησε ήταν ανάμεικτες.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν άκρως αγνώριστος και «σιχαμερός» κατά την γνώμη της επιτροπής, τραγουδώντας το «Sweet Dreams» αλά Marilyn Manson κατορθώνοντας να τραγουδήσει και να υποδυθεί τον ρόλο του ισορροπώντας ταυτόχρονα πάνω στους μεταλλικούς στυλοβάτες. Μας άρεσε, μας άρεσε, μας άρεσε!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μεταμορφώθηκε στον αγαπημένο μας Αντύπα, και θα ήταν πολύ δύσκολο πραγματικά να τον αναγνωρίσουμε με μια πρώτη ματιά. Ακόμη και με μία δεύτερη. Κλήθηκε μάλιστα να μπει σε έναν ρόλο όπου δεν είχε μόνο τραγουδιστικό μέρος άλλα και πρόζα, δείχνοντάς μας το μεγάλο του ταλέντο και εκεί.

Και από τον Αντύπα περάσαμε στον Seal. Ο Αντώνης Δόμινος μας απέδειξε για ακόμη μια φορά το τεράστιο ταλέντο του φωνητικά αλλά και την μεγάλη ευκολία που μπορεί να ενσαρκώσει τους ρόλους. Μελετάει πολύ καθώς είπαν και οι coaches και το αποτέλεσμα που μας έδωσε για ακόμη μια φορά ήταν εντυπωσιακό.

Η Ιρένε Τροστ ως Jennifer Lopez φάνηκε να απολαμβάνει τον ρόλο της και σίγουρα και όλος ο αντρικός πληθυσμός. Αλλά μέχρι έκει έφτασε νομίζω. Την διαδέχτηκε ο Γιάννης Χατζόπουλος, ως Γιάννης Πάριος και μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την μίμηση ως προς την φωνή. Αν και εμφανισιακά ίσως δεν ήταν η καλύτερη μεταμφίεση, φωνητικά και ερμηνευτικά ήταν άριστος.

Οι δυο τελευταίες εμφανίσεις ανοίκουν στον Άρη Μακρή ως John Bon Jovi και την Παρθένα Χοροζίδου ως SIA. Ο Άρης δεν ήταν στην  καλύτερή του εμφάνιση για ακόμη μια φορά, όμως πιστεύουμε πως θα το βρει κάποια στιγμή. Η Παρθένα Χοροζίδου μας εντυπωσίασε με τις φωνητικές της αποδόσεις, μιας και η σκηνική της παρουσία δεν είχε κάτι το ιδιαίτερα απαιτητικό.

Και ήρθε η στιγμή όπου οι κριτικές της επιτροπής μετατράπηκαν σε βαθμούς. Οι οποίοι διαμορφώθηκαν ως εξής:

  Νίκος Μουτσινάς Έλλη Κοκκίνου Σταμάτης Φασουλής Φώτης Σεργουλόπουλος
Δημήτρης Μακαλιάς 4 5 8 4
Σαμπρίνα 5 4 3 3
Κόνυ Μεταξά 7 6 4 8
Γιάννης Χατζηγεωργίου 10 10 10 9
Ησαΐας Ματιάμπα 3 3 5 5
Αντώνης Δόμινος 11 11 9 10
Ιρένε Τροστ 8 7 7 7
Γιάννης Χατζόπουλος 12 12 12 12
Άρης Μακρής 9 9 11 11
Παρθένα Χοροζίδου 6 8 6 6

 

Έπειτα ήταν η στιγμή όπου ο κάθε παίκτης δίνει τους 5 βαθμούς σε έναν άλλον παίκτη και αυτήν την φορά η τελική βαθμολογία ανέτρεψε την ψηφοφορία των κριτών.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς στον Αντώνη Δόμινο
Η Σαμπρίνα στον Αντώνη Δόμινο
Η Κόνυ Μεταξά στον Άρη μακρή
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στον Άρη Μακρή
Ο Ησαΐας Ματιάμπα στον Αντώνη Δόμινο
Ο Αντώνης Δόμινος στην κόνυ Μεταξά
Η Ιρένε Τροστ στην Παρθένα Χοροζίδου
Ο Γιάννης Χατζόπουλος στην Ιρενε Τρόστ
Ο Άρης Μακρής στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και
η Παρθένα Χοροζίδου στον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Πρόεδρος της επιτροπής ο Νίκος Μουτσινάς όπου βρέθηκε σε δυσάρεστη – κατά τον ίδιον- θέση καθώς δεν υπήρξε καμία ισοβαθμία και με το μοναδικό του χιούμορ εξέφρασε την πικρία του και το πόσο άχρηστος αισθάνεται!!!

Λίγο πριν δοθεί η βαθμολογία του κοινού είχαμε πέρα από το διαφημιστικό διάλειμμα, και ένα ακόμη. Μουσικό – μεταμφιεστικό. Elvis Presley is dead!! Ευτυχώς δηλαδή, και ελπίζουμε πως κάποια πράγματα δεν τα βλέπουν από κει ψηλά. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο guest της βραδιάς ενσαρκώνοντας τον Βασιλιά του Rock ‘n’ Roll και σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά του αυτή, το αποτέλεσμα όμως ηταν πολύ πολύ πολύ μακριά από τον Elvis!

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην ψηφοφορία του κοινού, όπου οι βαθμοί δόθηκαν ως εξής:

3 – Σαμπρίνα
4 – Ιρένε Τροστ
5 – Αντώνης Δόμινος
6 – Δημήτρης Μακαλιάς
7 – Γιάννης Χατζόπουλος
8 – Ησαΐας Ματιάμπα
9 – Παρθένα Χοροζίδου
10 – Κόνυ Μεταξά
11 – Άρης Μακρής
12 – Γιάννης Χατζηγεωργίου

Νικητής της βραδιάς, με τις ψήφους του κοινού να υπερτερούν, στέφθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Και μιας και βρισκόμαστε στον μήνα Μάιο, μουσικά στον μήνα της Eurovision, το buzzer έθεσε αρμοδιότητες σε μεταμφιέσεις Eurovision κι έτσι ο τελικός του εν λόγο διαγωνισμού θα αναγεννηθεί την επόμενη Κυριακή στους  δέκτες μας, μέσω του YFSF!! Πάμε να δούμε ποιες υποψηφιότητες θα θυμηθούμε ξανά.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ως Λούκας Γιώρκας (Ελλάδα 2011)
Ο Ησαΐας Ματιάμπα ως Donatan & Cleo (Πολωνία 2014)
Η Παρθένα Χοροζίδου ως Μιχάλης Ρακιτζής (Ελλάδα 2002)
Η Κόνυ Μεταξά ως Καίτη Γαρμπή (Ελλάδα 1993)
Ο Αντώνης Δόμινος ως Celine Dion (Ελβετία 1988)
Η Σαμπρίνα ως Άννα Βίσση (Ελλάδα 1980)
Ο Γιάννης Χατζόπουλος ως Κώστας Μπίγαλης ( Ελλάδα 1994)
Ο Άρης Μακρής ως Κωνσταντίνος Χριστοφόρου (One) (Κύπρος 2002)
Η Ιρένε Τρόστ ως Βίκυ Λέανδρος (Λουξεμβούργο 1972) και
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ως Rodolfo Chikilicuatre (Ισπανία 2008)

Νομίζω πως η αναμονή αξίζει και με το παραπάνω!! Ανανεώνουμε τον ραντεβού μας για την επόμενη Κυριακή!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Comment here