Επικαιρότητα

MasterChef: Μαριάννα και Μάρλεν τα «χώνουν» στην Κατερίνα (video)

Δεν είπαν τα καλύτερα λόγια για την παίχτρια “αράχνη”

«Έχασε την ασυλία ο Κωστάκης, την κέρδισε ο Βαρθαλίτης. Τα παραπάνω κιλά τον βοηθάνε, είναι φαρδύς ο κ…ς του, κ…φαρδος που λέμε. Θα προτιμούσα να είναι η Κατερίνα κάτω, να πάει στο σπίτι της, να πάει στη Γερμανία που της κολλά και πολύ το τοπίο, και μπορεί ο κόσμος να την αντέξει, το περιβάλλον.

Αλλά δεν την αντέχουμε εμείς. Με κάποιους τα έχει βρει. Εγώ πριν φύγω μου τους έκραζε όλους και γυρνάω και κάνει παρέα με όλους όσους έκραζε. Κι εγώ που στο τέλος πήγα να τα βρω λίγο μαζί της γύρισα και είπα “πόσο ηλίθια είμαι”» με αυτά τα όμορφα και βαθυστόχαστα λόγια “στόλισε” η Μαριάννα το Κατερινάκι! Ενώ η “γλυκούλα” Μάρλεν συμπλήρωσε τις δηλώσεις με την δική της άποψη λέγοντας:

«Θα χρειαζόταν να είναι κάποιοι άλλοι στη δοκιμασία αποχώρησης, κάποιοι άλλοι που δεν χρειάζεται να παραμένουν στον διαγωνισμό. Η Κατερίνα από τύχη κάνει ότι κάνει. Είναι λες και την έχει βάλει κάποιος να μας ελέγχει όλη την ώρα. Είναι στο σπίτι ένας πομπός που χτυπάει, σαν τη βόμβα. Αυτή είναι η δουλειά της Κατερίνας στο σπίτι»

Δείτε το video:

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!