Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχτηκε στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τους Οnirama, τη Μαριώ, την Ελπίδα και τον Solmeister (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
ena-tragoudi-akoma

Για άλλη μια Παρασκεύη ο Γιώργος Θεοφάνους μας ετοίμασε, στο OPEN, ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές ερμηνείες. Μία διαφορετική βραδιά, αυτή τη φορά, παρέα με τον Θοδωρή Μαραντίνη, την Ελπίδα με την θρυλική «Ντισκοτέκ», μια γνήσια ρεμπέτισσα από τη Θεσσαλονίκη, τη σπουδαία Μαριώ και τον ράπερ Solmeister.

Και το ταλέντο αυτής της Παρασκευής; Ο Μάρκος Μιλτιάδους. Ο Μάρκος έρχεται από τη Λευκωσία και αγαπάει πολύ το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι.

Πάρτε μια γεύση από το τι ζήσαμε σε ένα ακόμη επεισόδιο του «Ένα Τραγούδι Ακόμα»:

Onirama & Ελπίδα – Ντισκοτέκ

Το τραγούδι στη «Ντισκοτέκ» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1979 με ερμηνεύτρια την Ελπίδα, σε στίχους και μουσική του Κώστα Τουρνά. Ήταν ένα από τα τραγούδια που είχαν στείλει ως πρόταση για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά επιλέχθηκε το «Σωκράτη εσύ σουπερστάρ». Αργότερα, το 1997 το τραγούδι ξανακυκλοφόρησε σε μια συνεργασία έκπληξη μεταξύ της Ελπίδας και των Ημισκούμπρια και γνώρισε τεράστια επιτυχία. Στη σκηνή του «Ένα Τραγούδι Ακόμα» θα ακούσουμε μια εξαιρετική σύμπραξη της Ελπίδας με τους Onirama.

Onirama & Sol – Επαναστάτης/Στη διαπασών

Το γνωστό κομμάτι των Onirama «Επαναστάτης» το ακούσαμε πρώτη φορά στην ταινία “I love Karditsa” και κέρδισε τις εντυπώσεις. Μερικά χρόνια αργότερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης πρότεινε στον Solmeister να κάνουν ένα mash up με το συγκεκριμένο τραγούδι και εκείνος του απάντησε ότι έχει το τέλειο κομμάτι που θα ταίριαζε τόσο σε μουσική, όσο και σε στίχους. Έτσι, έφεραν στη σκηνή του «Ένα Τραγούδι Ακόμα» ένα δυναμικό ντουέτο, που εξέπληξε τους πάντες.

Onirama & Μαριώ – Όμορφη Θεσσαλονίκη

Πέρα από την αγάπη τους για τη μουσική, τη Μαριώ και τον Θοδωρή Μαραντίνη τους ενώνει η καταγωγή τους από τον «Όμορφη Θεσσαλονίκη», όπως θα μας τραγουδήσουν στο «Ένα τραγούδι ακόμα». Οι μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον θρυλικό Βασίλη Τσιτσάνη, ενώ το κομμάτι ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά το 1950 από τον Πρόδρομο Τσαουσάκη.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε