Επικαιρότητα

Σεξ και βία επί λονδρέζικης σκηνής με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπλάνσετ

Τίτλος της θεατρικής παράστασης που ανέβηκε στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου «When we have sufficiently tortured each other», με πρωταγωνίστρια τη διάσημη Κέιτ Μπλάνσετ και δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις

Η παράσταση πραγματεύεται μία βίαιη, σεξουαλική σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα, την οποία ενσαρκώνει η Μπλάνσετ, με τον εργοδότη της, τον ρόλο του οποίου παίζει o πρωταγωνιστής του «Game of Thrones», Στίβεν Ντιλέιν.

Sex toys, όργια, βία είναι κάποιες από τις σκηνές του έργου, ενώ μία ηλικιωμένη κυρία λιποθυμά, λόγω των βίαιων σκηνών, κατά  τη διάρκεια της παράστασης και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Αυτό το νέο παιχνίδι διαπερνά την επιφάνεια της σύγχρονης συζήτησης για να εξερευνήσει την βρώμικη, συχνά βίαιη φύση της επιθυμίας και τους ρευστούς, περίπλοκους ρόλους που παίζουν οι άνδρες και οι γυναίκες. Ένα επικίνδυνο παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας και αντίστασης.

Μιλώντας στην εφημερίδα Guardian, η Κέιτ Μπλάνσετ ανέφερε: «Oρισμένοι μπορεί να εξοργιστούν, άλλοι να σαστίσουν, άλλοι να ενθουσιαστούν. Πάντα η συζήτηση μετά την παράσταση είναι και η πιο σημαντική», σημείωσε η 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.