Στο πλευρό του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
thumbnail_244371473_1275347426223126_2193450339250741049_n

Με αφορμή τον εορτασμό των διεθνών εστεμμένων τους, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στo πλαίσιo της φιλανθρωπικής τους δράσης, σε συνεργασία με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, μαζεύουν τρόφιμα- παιχνίδια και ρούχα για τα κορίτσια του ιδρύματος παιδικής προστασίας.

Το 2021 η Ελλάδα πρωταγωνίστησε στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς όπως το Miss Universe, Miss Earth, Miss Supranational, Miss Globe, Miss Intercontinental, Mr Supranational και Mr Tourism World.

Η χώρα μας επέστρεψε στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς και όλοι οι εκπρόσωποι ήταν εστεμμένοι από τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS. Όλοι αυτοί οι διεθνείς μας, αλλά και γενικότερα εστεμμένοι των καλλιστείων, θα δώσουν δυναμικό «παρών» και με απώτερο σκοπό τη στήριξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, συμμετέχουν ενεργά επίσης οι υποστηρικτές των καλλιστείων, που στο κάλεσμα του προέδρου Γιώργου Κούβαρη, ανταποκρίθηκαν άμεσα, αφού ο σκοπός, είναι σκοπός αγάπης και ιερός. Η λαμπερή εκδήλωση θα λάβει χώρα στο GRANDE στην περιοχή του Κορυδαλλού στις 29 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00.

Θα υπάρξει φιλανθρωπική κληρωτίδα κατά την οποία ζωντανά και μέσα από τα social media του θεσμού θα δοθούν τα δώρα των υποστηρικτών σε όσους παρευρεθούν.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας με το έργο του έχει καταφέρει να βοηθήσει κορίτσια από 5 ετών και άνω που το οικογενειακό τους περιβάλλον αντιμετωπίζει προβλήματα ως μία ανοιχτή αγκαλιά που περικλείει με την απαράμιλλη στοργή και αγάπη ενός αληθινού γονιού.

Ο Πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης, δήλωσε τα εξής: «Το 2021 ήταν μία δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα αφού η πανδημία του covid-19 κάλπασε και αυτή τη χρονιά και μας έκανε τις ζωές μας ακόμη πιο δύσκολες.

Εμείς ως φύλακες της Ελληνικής ομορφιάς, με υπομονή, επιμονή και πίστη, καταφέραμε να μην λείπουμε από τους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς.

Είμαι περήφανος που η χώρα μας με αξιοπρέπεια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν στάθηκε για ακόμη μια χρονιά η πανδημία εμπόδιο σε αυτό το μεγάλο έργο.

Το moto του θεσμού είναι Beauty In Action, δηλαδή ομορφιά σε δράση, έτσι λοιπόν με αυτή την εκδήλωση εορτασμού αλλά και φιλανθρωπικής δράσης, εγκαινιάζουμε τη γενικότερη συνεργασία με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, η ομορφιά άλλωστε ξεκινάει εκ των έσω και αυτό είναι το μήνυμα όλων των παιδιών μας που συμμετέχουν ενεργά σε αυτό και θέλω όλοι να ευαισθητοποιηθούν και να είναι δίπλα μας».

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε