Επικαιρότητα

Survivor: Οι μεγάλες αλλαγές στον φετινό τελικό του ριάλιτι περιπέτειας

Αν νομίζατε ότι στον φετινό μεγάλο τελικό του Survivor Ελλάδα-Τουρκία θα δείτε… μία από τα ίδια, είστε γελασμένοι αφού η παραγωγή έχει μεγάλα σχέδια για αυτή τη στιγμή που περιμένουν τόσο Έλληνες όσο και Τούρκοι και φυσικά όλοι οι φανατικοί του ριάλιτι περιπέτειας

Τελείως διαφορετικά, λοιπόν, θα διεξαχθεί ο τελικός του «Survivor Ελλάδα – Τουρ­κία» από τον αντίστοιχο που είχε γίνει στο Mega το 2006 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και νικητή τον Ντέρια Ντουρμουσλάρ, που δυστυχώς έχασε τη ζωή του το 2011 σε θανατηφόρο τροχαίο.

Τότε δεν είχε γίνει ψηφοφορία κοινού, αλλά ψηφοφορία του συμβουλίου του νησιού.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί. Όσον αφο­ρά στο τηλεοπτικό μέλλον του Σάκη Τανιμανίδη, προτεραιότητα έχουν οι συζητήσεις με την Acun Medya, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει πιθανότητα να δούμε και την ταξιδιωτική εκπομπή που έχει προτείνει στον ΣΚΑΙ, σε δική του παραγωγή.

Όπως και να έχει, όμως, το φινάλε του ριάλιτι περιπέτειας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον μιας και όσοι θα βρεθούν στο μεγάλο τελικό θα είναι οι καλύτεροι Survivors της φετινής σεζόν.

Ο φετινός τελικός, θα είναι στην ουσία δύο παράλληλοι τελικοί που θα δι­εξαχθούν ταυτόχρονα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.

Από τους δύο αυτούς τελικούς θα προκύψουν δύο νικητές, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος.

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος από τους παίκτες θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό, όμως όλοι παλεύουν για τον ίδιο αυτό σκοπό.

πηγή

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!