Συγκλονίζει ο Δ. Γκοτσόπουλος για τη σκηνή με τα τυφλά παιδιά στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

γκοτσόπουλος
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει στις «Άγριες Μέλισσες».

«Κάτι που συνέβη τώρα πρόσφατα, ήταν ο Λάμπρος πήγε να κάνει μαθήματα σε πραγματικά τυφλά παιδιά. Και πάμε στην Καλλιθέα σε μια σχολή με τυφλά παιδιά. Και πάμε και γράφουμε και ειλικρινά τα παιδιά δεν μπορούν να κρατήσουν κανένα ρακόρ αυτό που λέμε, δηλαδή να ξανακάνουν την ίδια σκηνή με τον ίδιο τρόπο. Πόσο μάλλον ένα τυφλό παιδί που δίπλα έχει το μπαστούνι του, που να πέφτει το φως και να βλέπεις ότι τον ενοχλεί γιατί πέφτει στα ματάκια του και δακρύζει. Και εκεί που συγκλονίστηκα ήταν όταν ρωτούν τον Λάμπρο: Πως είστε; Είστε ψηλός; Και εκείνη την στιγμή, συνειδητοποιώ πως αυτά τα παιδιά δεν έχουν την αίσθηση του κόσμου με τον τρόπο που τον έχουμε εμείς».

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

  Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
 2. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Σύρο!

  Τετάρτη 10 Αυγούστου
 3. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

  Τρίτη 16 Αυγούστου
 4. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

  Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Καλοκαιρινό γλυκό της μαμάς (video)

Πολλοί περάσαμε αμέτρητες καλοκαιρινές στιγμές σκουπίζοντας επιμελώς τα πιατάκια από αυτό το δροσερό, πολύχρωμο καλοκαιρινό γλυκό. Κάθε μητέρα είχε μια συνταγή για το καλοκαιρινό γλυκό