Συγκλονίζει ο Νίκος Γιάννης: «Δεν είχα ούτε μπάνιο στο σπίτι, τι να μου πει η Ασημίνα» (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
νικογιαννης

Με αφορμή τα όσα είπε η Ασημίνα στο προηγούμενο συμβούλιο για τον αν φοβάται τον Σπύρο ή όχι, (ανέφερε ότι δεν φοβήθηκε την αρρώστια του πατέρα της και ο Νίκος Γιάννης της τόνισε πως αυτό είναι άσχετο), ο Νικογιάννης έκανε μια άκρως συγκλονιστική αποκάλυψη για το τι έχει βιώσει.

«Και όπως λες Ασημίνα μου εσύ, εγώ δεν έχεις φοβηθεί τον καρκίνο του πατέρα σου, σε πληροφορώ ότι και εγώ κόντεψα να χάσω την μάνα μου, όταν μπήκε στο νοσοκομείο για μια ασθένεια ακόμα χειρότερη από τον καρκίνο. Ότι εγώ όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε μπάνιο με την κατσαρόλα. Δεν είχαμε ρούχα να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα παιδιά. Τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα για φοβίες. Παρόλα αυτά, εγώ μπορεί να τα έχω ζήσει αυτά αλλά με έχουν κάνει ακόμα δυνατότερο και ο Θεός με αυτά τα μαθήματα μου έδωσε να καταλάβω ότι στη ζωή πρέπει να εκτιμάμε κάποια πράγματα και ότι δεν πρέπει να εναντιωνόμαστε. Αν Ασημίνα μου δοκιμαστείς στη ζωή από τέτοιες καταστάσεις θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι πολύ πιο απλή. Και δεν είναι ένα Survivor, η ζωή είναι ανθρώπους, είναι φιλίες και η ζωή είναι στηρίγματα».

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε