Τι απάντησε ο Σ. Μπιμπίλας για τις δηλώσεις του Κούγια εναντίον του (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
μπιμπιλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πραγματοποίησε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια εναντίον του.

Συγκεκριμένα άφησε αιχμές για το ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε πως ο γνωστός ηθοποιός για το μοναδικό πράγμα για το οποίο είναι γνωστός είναι το ομοφυλοφιλικό φιλί που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ημέρα κατά της ομοφοβίας.

Ενώ έγινε και αναφορά για τις δηλώσεις του κύριου Λαμπάτου ο οποίος ανέφερε πως έχει βρεθεί μάρτυρας σε περιστατικό που ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πιάσει από τον λαιμό τον Σπύρο Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός δεν διέψευσε τον κ. Λαμπάτο και η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής:

«Έχουμε πει πολλές φορές στους ηθοποιούς, αυτά τα πράγματα που μερικές φορές είναι και μηνύσημα να μην λέγονται απευθείας σε συνεντεύξεις. Δεν προσπαθώ να τον δικαιολογήσω, ωστόσο επειδή έχουν γίνει αρκετά περιστατικά δεν μπορώ να τα απομονώσω».

Ενώ συνέχισε: «Πολλές φορές είχαμε βρεθεί μάρτυρες σε εντάσεις μέσα στη δουλειά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο δεν είναι ωραίο να αναμοχλεύουμε πράγματα του παρελθόντος όταν γίνεται μια δίκη για άλλο ζήτημα».

«Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν πράγματα να πουν καλό είναι να τα καταθέσουν στα αρμόδια όργανα και όχι να τα μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε

Το μεγαλύτερο σαλάχι του κόσμου (video)

Πρόσφατα ψαράδες σήκωσαν με τα δίχτυα τους ένα μπαρμπούνι δυο κιλών, στη χώρα μας. Κάποιοι ψαράδες στην Καμπότζη όμως, πήγαν το ψάρεμα πιο μακριά. Έκπληκτοι