Ο Χριστόφορος θα πούμε με σιγουριά ότι είναι γέννημα θρέμμα του Mega όποτε θα ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν, να μην κάνει το δικό του σχόλιο για το μαύρο που έπεσε στο κανάλι!
Από τα 16 του χρόνια, το MEGA τον αγκάλιασε δίνοντάς την ευκαιρία να συμμετέχει στις τηλεοπτικές του παραγωγές αλλά και αργότερα να γράφει τα δικά του σενάρια!
Ας θυμηθούμε κάποιες από τις σειρές που πρωτοεμφανίστηκε ο Παπακαλιάτης ξεκινώντας από την guest εμφάνιση του στους «Απαράδεκτούς» τους «Φρουρούς της Αχαΐας» το 2004 και το «4» το 2010! Πόσοι από εσάς δεν είδαμε τις σειρές: «Η ζωή μας μία βόλτα», «Να με προσέχεις», «Κλείσε τα μάτια», «Δυο μέρες μόνο» και το «4»!
Ώρες συζητήσεων στα τηλεοπτικά μέσα αλλά και στις παρέες (γυναικείες συνήθως) μετά από κάθε προβολή των επεισοδίων!
Γενικά ο Χριστόφορος ως ηθοποιός – σκηνοθέτης – σεναριογράφος, οφείλει πολλά στο Μega και αυτός είναι ο τρόπος που το αποχαιρέτησε στο instagram!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις