Το πρώτο όνομα που θα συμμετέχει στο «Survivor 3» είναι σχεδόν με την βαλίτσα στο χέρι

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
survivor2018

Είναι νέος, τραγουδιστής και με επιτυχίες αλλά και παλιά καραβάνα στα reality!

Για τον Κώστα Καραφώτη λέμε παιδιά, ο οποίος μετά την συμμετοχή του σε talent show από όπου και έγινε γνωστός, αποφάσισε να αλλάξει κατηγορία και να το ρίξει στα reality επιβίωσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον χώρο ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να δοκιμαστεί στους στίβους μάχης και τις κακουχίες! Το ‘χει ρίξει μάλιστα στην σκληρή προπόνηση με εντατικό training και καθημερινές ώρες κολύμβησης!

Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε έναν άλλον Καραφώτη από αυτόν που ξέραμε και ας ελπίσουμε να μην έχουμε πάλι έρωτες τύπου «Μάρω Λύτρα» γιατί η ζούγκλα θέλει προσοχή και αυτοσυγκέντρωση και ο Κώστας μας σε αυτό το κομμάτι των ερωτικών, είναι επιρρεπής!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,