Ρεπορτάζ

“ΧΑΛΒΑΗ 5- 0” Αυτό είναι το trailer της ταινίας που ετοιμάζει ο Μάρκος! (video)

Σεφερλής και στον κινηματογράφο!

Ο πολυμήχανος Μάρκος Σεφερλής μετα απο τηλεόραση και θέατρο, έτοιμος τώρα να “χτυπήσει” και στον κινηματογράφο!”Χαλβάη 5-0″ έιναι ο τίτλος της ταινίας που έχει ετοιμάσει με μια πλιάδα γνωστών και αγαπητών ηθοποιών! Πιο συγκεκριμένα μαζί του στην ταινία εμφανίζονται οι: Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννης Απέργης και ο Δημήτρης Σταρόβας.

H ταινία πραγματευέται την ίστορία ενός δαιμόνιου αστυνομικού που προσπαθει μέσα απο τις γνωστές φαρσοκαταστάσεις του Μάρκου να ανακαλύψει τον δολοφόνο!

Περίληψη: Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. 5 ύποπτοι, 0 αποδεικτικά στοιχεία. Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;

Για τους fun του Μάρκου το σίγουρο είναι ότι θα περάσουν 2 ευχάριστες ώρες με πολύ γέλιο! Ελπίζουμε να μην μας διαψεύσει το αποτέλεσμα! ΕΝ αναμονή λοιπόν εώς τις 12 Δεκέμβριου που θα κάνει πρεμιέρα η ταινία!!!

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!