Κριτικές Κινηματογράφου

Είδαμε το «Ξενοδοχείο για τέρατα 3 – Ώρα για διακοπές»

Η τρίτη απόπειρα των τεράτων να εμφανιστούν στη μεγάλη οθόνη. Δεν μπορούμε όμως να πούμε πως ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένη.

Το σκηνικό στήνεται σε μια κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων αποκλειστικά για τέρατα. Την όλη αποστολή την είχε αναλάβει η Μέιβις, η κόρη του Δράκουλα. Κάνει ότι μπορεί για να ξεκουράσει τον πατέρα της από τις ευθύνες που έχει λόγω του ξενοδοχείου. Έτσι λοιπόν πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι ο μπαμπάς Δράκουλας ο οποίος ερωτεύεται. Δεν ξέρει όμως πως ερωτεύτηκε τη δισέγγονη του ´Ειμπρααμ Βαν Χέλσινγκ. Το λεγόμενο Ζίνγκ όμως δεν κάνει λάθος.

Έτσι λοιπόν σε όλο αυτό το ρομάντζο έρχεται να προστεθεί η ίντριγκα, το κυνηγητό, η αγωνία, και η προσπάθεια να γίνει αυτή η ιστορία λίγο ενδιαφέρουσα. Και να μην είχε γίνει η τρίτη αυτή η ταίνια δεν θα μας έλειπε καθόλου. Για κάποιο λόγο, εκτός από τους οικονομικούς βεβαίως, οι σεναριογράφοι ήθελαν να αποκαταστήσουν τον πατέρα Δράκουλα Βλαντ.

Από κινηματογραφικής άποψης δεν είχε κάτι σπουδαίο να σε συναρπάσει. Σίγουρα κάποιες σκηνές σου προκαλούν γέλιο. Όχι όμως όσο οι άλλες δυο ταινίες. Οι φιγούρες κλασικές, δεν άλλαξαν καθόλου το ρόλο τους μέσα στο έργο.

Τα μικρά παιδιά θα το αγαπήσουν, μιας και έχει αρκετά στοιχεία που θα τα κεντρίσει, οι μεγάλοι πάλι όχι και τόσο.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=PFg0Qbg2IBw&width=800&height=450[/embedyt]

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!