Είδαμε τη ταινία Επικίνδυνες Αποστολές: Η πτώση

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
missionimpossible

Μια καταιγιστική περιπέτεια μας είχε υποσχεθεί ο Τομ Κρουζ στη συνέντευξη τύπου για τη ταινία Επικίνδυνες Αποστολές: Η Πτώση, και ήταν όντως τέτοια.

Η έκτη κατά σειρά ταινία του franchise Επικίνδυνες Αποστολές, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις προηγούμενες. Με τη πάροδο των χρόνων, τα εφέ, τα επικίνδυνα ακροβατικά, αλλά και οι τοποθεσίες μέσα στη ταινία, γίνονται όλο και καλύτερα. Το μόνο κακό, που ο Τομ δεν γίνεται νεότερος. Βέβαια μπορούμε να πούμε πως ο ρόλος ακόμα και τώρα στα 56 του χρόνια, του πάει γάντι.

Όλο και κάποιος θα βαλθεί να καταστρέψει το κόσμο, διότι έχει μια διαστρεβλωμένη δίκη του πραγματικοτητα για τη σωτηρία του, αλλά ο Ίθαν Χαντ και ομάδα του είναι πάντα εκεί για να το αποτρέψουν. Μέσα στη ταινία θα δούμε επιτέλους και κεφάλαια της ζωής του ήρωα που έπρεπε κάποια στιγμή να κλείσουν.

Διάλογοι σχετικά ανύπαρκτοι, μιας και τα κροσέ και τα όπλα μιλούσαν περισσότερο. Η υπόθεση αυτή τη φορά είχε ένα σχετικό ενδιαφέρον μιας και συνδεόταν άμεσα με τη 5η ταινία Επικίνδυνες Αποστολές : Μυστικό Έθνος. Η φωτογραφία ήταν πολύ καλή, μοντάζ και ήχος εξαιρετικά, και ο σκηνοθέτης ήξερε ακριβώς που να εστιάσει.

Ευχάριστη προσθήκη ο Χένρι Καβίλ με το περιβόητο μουστάκι του, με το οποίο «ρεζίλεψε» τον υπερήρωα Σούπερμαν. Αν είσαι λάτρης του είδους δεν θα σε απογοητεύσει.

Το καλοκαίρι κλείνει με μια πολύ δυνατή περιπέτεια για να περάσεις ευχάριστα περίπου 2 ώρες και κάτι.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=ahZh9Kg9yLI&width=800&height=450[/embedyt]

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε