Είδαμε την ταινία Captain Marvel

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
captain-marvel

Η πρώτη, για τη χρονιά 2019, πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, έκανε την εμφάνιση της και υπήρχε δράση, ένταση, εκρήξεις φωτονίων αλλά ως εκεί.

Η ταινία αυτή θα προσελκύσει πολύ κόσμο για δυο λόγους. Πρώτον διότι αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι για την ταινία Avengers: Endgame που θα δούμε στα τέλη του Απρίλη, και δεύτερον διότι υπάρχει η φήμη της πιο δυνατής ηρωίδας στον κόσμο της MCU. 

Άρα, αυτό το οποίο εμείς περιμέναμε ήταν κάτι το οποίο πραγματικά θα μας πάρει τα μυαλά, αλλά δεν το ειδαμε απόλυτα.

Όταν η εταιρεία παραγωγής στα promo της έχει δείξει σχεδόν όλες τις σκηνές δράσεις μέσα από τα τρειλερ, εχει δείξει ουσιαστικά αυτό το οποίο θέλαμε να δούμε μέσα στην ταινία, δλδ την πλήρη απελευθέρωση των δυνάμεων της ηρωίδας, έχει δείξει ακόμα και αυτές τις λίγες κωμικές σκηνές, δεν μένουν και πολλά στον θεατή να απολαύσει παρά λίγες σάλτσες, καθώς έχει ήδη καταλάβει και μέρος της πλοκής από όλα αυτά. 

Το θέμα των εφέ, των CGI και της φωτογραφίας είναι αδιαμφισβήτητα κορυφαίο, όπως και σε ολες τις ταινίες της Marvel.

Όσον αφορά τη Brie Larson ως Captain Marvel, όπου σε καμία σκηνή της ταινίας δεν είδαμε την στιγμή ονοματοδοσίας της, είμαστε λίγο μπερδεμένοι, όπως και εκείνη καθ όλη τη διάρκεια της ταινίας. Είναι μια υπέρ ηρωίδα όπου πάσχει από αμνησία, και δεν θυμάται ούτε την ανθρώπινη καταγωγή της, ούτε πως απέκτησε τις δυνάμεις της. Ψάχνει τη θέση της σε αυτό το κόσμο, και τον πραγματικό της σκοπό. Δείχνει μια υπέρ ηρωίδα χωρίς ιδιαίτερο νεύρο, μέχρι τα τελευταία 7 λεπτά της ταινίας, όπου εκεί βλέπουμε τι πραγματικά μπορούν να κάνουν οι δυνάμεις της.

Στιγμες γέλιου χαρίζουν, ο Samuel L.Jackson, ως Nick Fury και το γλυκό τριχωτό τετράποδο Goose, που είναι πολλά περισσότερα από όσα δείχνει. 

Αν κάτι πήγε λάθος σε αυτή την ταινία είναι σίγουρα το μάρκετινγκ, που μάλλον ο ενθουσιασμός τους για αυτή την ταινία δεν άφησε τίποτα στην φαντασία του θεατή. 

Βαθμολογία: 3/5

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 2. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 3. Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Κακοσαίος & Κατερίνα Tour 2022 – Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη

  Τρίτη 5 Ιουλίου
 4. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Faliro Summer Theater!

  Τετάρτη 13 Ιουλίου
 5. Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Θέατρο Άλσος «Μια Μεγάλη Λαϊκή Βραδιά»

  Δευτέρα 18 Ιουλίου

Δείτε πριν φύγετε

Δέσποινα Βανδή – Γιώργος Θεοφάνους – Νίκος Μωραΐτης: Νέο Τραγούδι «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά»

Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει ακόμα μία επιτυχία από τη δισκογραφική της σύμπραξη με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, το τραγούδι «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά»! Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα, μαζί με