Είδαμε τη θεατρική παράσταση «Πνεύμονες» στο Tempus Verus εν Αθήναις

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_theatro_reviews_pneumones

Ένα  νέο ζευγάρι σε ένα εκρηκτικό διάλογο!! Η πορεία από το πάθος στο χωρισμό, στην επανασύνδεση, στο γάμο, στην οικογένεια μέχρι τον τελικό προορισμό του ανθρώπου!!

Ο Δ. Λάλος σκηνοθετεί το έργο του Ντάνκαν ΜακΜίλαν «Πνεύμονες» με τον Αποστόλη Τότσικα και την Βάσω Καβαλιεράτου να ξεγυμνώνουν στην σκηνή την γενιά του χάους και της αβεβαιότητας!!

«Πρέπει να συζητήσουμε» η ατάκα που δεσπόζει αρκετές φορές μέσα στο έργο και που τελικά μέσα από τις δυσκολίες του δρόμου μιας ολόκληρης ζωής δείχνει η μόνη λύση σε όλα τα προβλήματα τη συνύπαρξης του ζευγαριού!

Μια παράσταση εντελώς γυμνή από σκηνικά, κοστούμια, φροντιστήριο ούτε καν παντομίμα!! Το φως, η μουσική και οι μοναδικές ερμηνείες είναι αυτές που κάνουν την μετάβαση των καταστάσεων και του χρόνου σε όλη την παράσταση!!

Εκπληκτική σκηνοθεσία και μοναδικές ερμηνείες και για τον Τότσικα και για την Καβαλιεράτου!!

Με κεντρικό ζήτημα την απόκτηση ενός παιδιού, ξεκινάει και καταλήγει όλη η παράσταση και μέσα από αυτή την αναγκαιότητα των νέων ανθρώπων περνάνε όλα, η αγωνία για το περιβάλλον, την βία, τον υπερπληθυσμό , την παγκόσμια κρίση, την αβεβαιότητα, τις ανθρώπινες σχέσεις, την αιώνια διαφορά ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό, έως την δημιουργία οικογένειας και τον θάνατο!!

Μια παράσταση που δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις την διαδρομή της ζωής σου ή έστω κάποια σημεία αυτής!! Διαφωνίες, ανησυχίες, τσακωμοί και καυγαδάκια, απιστίες, προβλήματα και στο τέλος νικητής η αγάπη και η ανθρώπινη επαφή!!

Η διαδρομή της ζωής των ανθρώπων από τα 25 – 30  τους χρόνια έως το μεγάλο φινάλε!!

Αξίζει να το δεις και να σκεφτείς!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι