Γίναμε ξανά παιδιά με τη παράσταση «Παραμύθια Αλλιώς»

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
paramythia-allios01

Τι είναι τα «Παραμύθια αλλιώς»; Είναι μια διαφορετική ματιά πάνω σε τρία αγαπημένα μας παραμύθια. Τα τρία γουρουνάκια, τα εφτά κατσικάκια και τη Κοκκινοσκουφίτσα, με συνδετικό κρίκο τον κακό το λύκο!

Τελικά ο λύκος θα χορτάσει τη κοιλίτσα του; Η γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας είναι όπως τη ξέρουμε; Η μαμά κατσίκα είναι μια απλή κατσίκα; Πόσοι ήρωες εμπλέκονται και τι γίνεται στο τέλος; Οι απαντήσεις επί σκηνής.

Μια παράσταση που χτίζει ένα σταθερό και σίγουρο σπίτι για την Παραμυθοχώρα. Και τι είναι η Παραμυθοχώρα; Είναι μια χώρα των Παραμυθιών που είναι «αλλιώς». Αλλιώς απ’ όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Είναι μια φρέσκια ιδέα, ανατρεπτική, μοντέρνα, για μικρούς και μεγάλους έξυπνους θεατές!

Ο Νίκος Τράπαλης είναι ένας νέος δημιουργός, με πολύ μεράκι και αγάπη για τα παιδιά. Το έργο του μας εκπλήσσει ευχάριστα, μας ταξιδεύει μέσα από τα υπέροχα σκηνικά σ’ αυτό το μαγικό δάσος που όλα είναι διαφορετικά. Εκεί συναντάμε τον μέγα Παραμυθά που μας εξιστορεί τι θα ακολουθήσει, ένα ντελάλη που φέρνει μαντάτα, την καλή νεράιδα που πραγματοποιεί ευχές, τον μπαμπά ξυλοκόπο που τρέμουν τα χέρια του. Τα τρία γουρουνάκια, τα δύο κατσικάκια σε δράση, μια συνωμοσία, την Κοκκινοσκουφίτσα να κάνει γκάφες.

Οι ήρωες μπερδεύονται, κανείς δεν είναι κακός γιατί όλα είναι φανταστικά! Με χιούμορ και καλή διάθεση να περάσουν όλοι καλά, μια νέα ματιά σε μια χώρα καινούρια, όπως την ονειρεύτηκε ο δημιουργός της.

Και το παραμύθι ξαναρχίζει απ’ την αρχή!

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις πατώντας ΕΔΩ

Λεπτομέρειες για τη παράσταση θα βρείτε πατώντας ΕΔΩ

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,