Γιώργος Βαγιατάς: Top 10 Του Έρωτα (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
vagiatas

Γιώργος Βαγιατάς, ένα από τα καλά χαρτιά του You Tube!

O τύπος που για αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε θα λέγαμε! Ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ που σπούδασε μαθηματικός, δούλεψε ως δημοσιογράφος για αυτοκίνητα σε εξειδικευμένο περιοδικό της Β. Ελλάδας και κατέληξε να είναι ένας αγαπημένος YouTuber!

Πάντα «φώλιαζε» μέσα του το μικρόβιο του ηθοποιού και όπως ο ίδιος έχει πει, ήθελε πάντα να ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι και ειδικότερα με το stand up comedy!

Tον γνωρίσαμε καλύτερα και τον αγαπήσαμε μέσα  από το «Κάψε το σενάριο » όπου δεν είχε την τύχη να συνεχίσει την συνεργασία του για λόγους που  έχει ξαναναφέρει! Οι πιστοί του followers τον ακολουθούν πιστά στην προσπάθεια που κάνει στο YouTube και μέχρι να τον ανακαλύψουμε και να κάνουμε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης (συνέντευξη) μαζί του, σας παραθέτουμε ένα video από την προσωπική του δουλειά στο κανάλι του!

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,