Οι ταινίες του 2019 από τον «Cut Tha Show» (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
cutthatshow-movies2019

Άλλος ένας φανταστικός «πιτσιρικάς» που όντως έχει καταφέρει και έχει το δικό του μεγάλο κοινό στο κανάλι του είναι ο κύριος με το παρατσούκλι «Cut Tha Show»!

Με έναν δικό του μοναδικό τρόπο ο «τύπος» δεν κάνει κάτι παραπάνω από μια «κριτική – παρουσιάση» κινηματογραφικών ταινιών!

Κριτικές και παρουσιάσεις ταινιών κάνουν πολλοί αλλά σαν την συγκεκριμένη κανείς! Αυτό είναι που τον έχει κάνει να ξεχωρίσει στην «ζούγκλα» των YouTubers και να γίνει γρήγορα αγαπητός στους followers του που συνεχώς αυξάνονται!

Ελπίζοντας πώς σύντομα θα έχουμε και από αυτόν τον τύπο μια «συνέντευξη – γνωριμία», σας παραθέτουμε ένα από τα τελευταία του video με τις ταινίες του 2019, για να πάρετε μια γεύση από την δουλειά που ρίχνει ο «μικρός»!

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Η Minos EMI, a Universal Music Company υποδέχεται την μεγάλη νικήτρια της Eurovision το 2018, Netta!

Η Netta είναι η πρωτοποριακή superstar που μόνο με το τραγούδι της “Toy” σημειώνει 157.000.000 χτυπήματα στο Youtube. Το νέο εθιστικό τραγούδι της Netta είναι το bop🔥 “CEO”. Η δημοφιλής Netta κυκλοφορεί το “CEO”, ένα powerhouse pop κομμάτι

Mίνως Μάτσας – Σοφία Καψούρου – Πάνος Μουζουράκης – «Ε! Φίλε» – Το τραγούδι της σειράς «Κομάντα και Δράκοι»

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας υπογράφει τη μουσική και το τραγούδι της σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» σε σενάριο και σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη Ο Πάνος Μουζουράκης, ο