Το παστίτσιο της συμφοράς! (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
unboxholics-pastitsio

Συνεχίζοντας την διαδρομή μου στον χωρίς τελειωμό δρόμο των ΥοuTubers, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε ένα από τα ονόματα, που όπως μου είπαν γνωστοί και φίλοι, «παίζει» δυνατά σε αυτόν τον χώρο!

Σάκης και Αλέκος Καρπάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου είναι η «ηγετική» δυάδα της ομάδας που ακούει στο όνομα UNBOXHOLICS που σαρώνει στοYouTube, με τα καλοστημένα video και τις ιδέες που ανεβάζει!

Με την δική τους ματιά τα παιδιά τσαντίζονται, σατιρίζουν, ξεφτιλίζουν, επικοινωνούν και τα λένε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα!

Σίγουρα δεν ξέρω αν πρόκειται για την νέα γενιά «κωμικών» της χώρας, αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι τους ακολουθεί πολύς κόσμος και ιδιαίτερα νεολαία, όπως επίσης πώς γέλασα κι εγώ με αρκετά από τα video που παρακολούθησα!

Με την ελπίδα ότι σύντομα θα έχουμε μαζί τους επικοινωνία και συνέντευξη, σας αφήνω να απολαύσετε ένα από τα video που σκάρωσαν, με θέμα την μαγειρική, που είναι και επίκαιρο, μιας και όλοι πλέον στη τηλεόραση μαγειρεύουν!

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

The Voice : Γιάννης Γέροντας ξεσήκωσε την Έλενα Παπαρίζου αλλά πήγε στην ομάδα του Κώνσταντίνου Αργυρού

Το βράδυ του Σαββάτου προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ακόμη ένα επεισόδιο του “The Voice”.Στην σκηνή του “The Voice” εμφανίστηκε ο ταλαντούχος τραγουδιστής Γιάννης Γέροντας , ο οποίος ερμήνευσε το

Mίνως Μάτσας – Σοφία Καψούρου – Πάνος Μουζουράκης – «Ε! Φίλε» – Το τραγούδι της σειράς «Κομάντα και Δράκοι»

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας υπογράφει τη μουσική και το τραγούδι της σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» σε σενάριο και σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη Ο Πάνος Μουζουράκης, ο