Προσεχώς στις αίθουσες

Doctor Sleep: Έρχεται το sequel της θρυλικής ταινίας θρίλερ «Η λάμψη»

Το 2019 σίγουρα είναι η χρόνια του Στίβεν Κινγκ καθώς τρεις προσαρμοσμένες στα βιβλία του ταινίες θα βγουν στους κινηματογράφους

Το «Αυτό:Κεφάλαιο 2», «Pet Sematary» και τώρα το «Doctor Sleep». 

Λίγο μετά την έκδοση του βιβλίου, η εταιρεία παραγωγής Γουόρνερ Μπρος, πήρε τα δικαιώματα, αλλά μάταια, καθώς για κάποια χρόνια δεν μπορούσε να εξασφαλίσει το μπάτζετ για τη παραγωγή της ταινίας. Όλα αυτά βέβαια μέχρι που είδανε την επιτυχία του remake του 2017 «Το Αυτό» και αποφάσισαν αμέσως να δώσουν το πράσινο φως.

Το Doctor Sleep βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Κινγκ που εκδόθηκε το 2013, και αποτελεί τη συνέχεια του βιβλίου The Shining ή αλλιώς Η λάμψη του 1977. 

Στο βιβλίο πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι ο Ντάνι Τοράνς(Ίαν Μακγκρέγκορ), το παιδί με τις ψυχικές δυνάμεις που γνωρίσαμε στην Λάμψη.

Τώρα κάπου στα 40 του και με προβλήματα αλκοολισμού όπως και ο πατέρας του, έρχεται αντιμέτωπος με μια αίρεση η οποία «τρέφεται» με τις ψυχικές δυνάμεις παιδιών που κατέχει και ο ίδιος. 

Αυτή φορά σκηνοθέτης είναι ο Μαικ Φλάναγκαν, πιο γνωστός για τη παραγωγή της ταινίας που βρίσκεται στο Νέτφλιξ, The haunting of hill house.

Τελικά η Γουόρνερ Μπρος θα κερδίσει το στοίχημα; Θα είναι ο Φλάναγκαν ο νέος Κιούμπρικ; Αυτά θα θα τα δούμε τον Νοέμβριο.