Πάμε Cinema

ΧΑΛΒΑΗ 5-0.Η πρώτη ταινία του Μάρκου Σεφερλή.

ΧΑΛΒΑΗ5-0.Η πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή ως αστυνόμος Μπέκρας!

Γράφει ο Νίκος Γκάτσιος

Εμφανώς επηρεασμένος από την αξέχαστη ερμηνεία του Χάρι Κλιν ως αστυνόμος Μπέκας (στο «Αλαλούμ» του 1982), από τον Τζέιμς Μποντ, από τις τις «Τρελές Σφαίρες»… Μέχρι και ως Flash εμφανίζεται κάποια στιγμή ο Σεφερλής. Είναι εδώ συνεχίζοντας την κωμική παράδοση που έχει δημιουργήσει τόσο στο Θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ,υπάρχει ένας Joker, το οποίο σημαίνει είτε ότι επρόκειτο για ένα σφιχτό και καλογραμμένο σενάριο που προέβλεπε τον χαμό του Joker επειδή παρακολουθεί στενά τις κινηματογραφικές εξελίξεις είτε ότι έκαναν reshoots μέσα σε δυο ωρίτσες με production value εφηβικού cosplay προκειμένου να αρμέξουν την φάση.

Δείχνει άθλια, πολύ χειρότερη απ’ότι μπορεί να περιμένει κανείς, και ποιος ξέρει τι άλλο μας περιμένει.Στήν ταινία παίζουν επίσης οι Γιώργος Αγγελόπουλος η όπως τον γνωρίζουμε αλλιώς ο ντάνος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σε σκηνοθεσία του Mάνου Καμπίτη και σενάριο του Μάρκου Σεφερλή, η ταινία «Χαλβάη 5-0» τοποθετεί στον πυρήνα της μία ιστορία μυστηρίου για να δοκιμάσει εκ νέου, μέσα από απρόοπτα και ακραία γνώριμες καταστάσεις, τη δομή της σύγχρονης κωμωδίας.

Άλλοι ηθοποιοί που εμφανίζονται είναι οι: Ελένη Καστάνη, , Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, , Δημήτρης Τζουμάκης, , , Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννης Απέργης, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!